Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestatia privind alegerea Mariei Stavrositu, depusa la centru

ro

08 Jun, 2010 03:00 1415 Marime text
contestatie_-_alegeri_pdl.jpgNu este exclus însă, ca în ciuda faptului că i s-a promis că solicitarea urmează a fi discutată la următoarea şedinţă a BPN, problemele actuale ale ţării să tergiverseze soluţionarea acestei probleme.

Liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias, a depus ieri dimineaţă, la sediul central al PDL din capitală, contestaţia referitoare la alegerile de la municipiu organizate în week-end.

Potrivit celor declarate de Banias, din discuţia pe care a avut-o cu premierul Emil Boc, se pare că cererea depusă urmează a fi dezbătută în proxima şedinţă a Biroului Permanent Naţional. „Premierul a spus că va analiza contestaţia şi va vedea dacă s-a încălcat statutul. Mai sunt şi alte probleme serioase privind ţara care trebuie dezbătute, dar a promis că va analiza şi această cerere a noastră". Şeful PDL de la judeţ a mai adăugat faptul că respectiva contestaţie a fost semnată de 30 de colegi de-ai săi. În conţinutul acesteia, semnatarii cer excluderea fostului preşedinte al organizaţiei municipale, Florian Constantin, dar şi a actualului prim-vicepreşedinte în organizaţia municipală, secretar general în BPJ, Laurenţiu Mironescu. Cât despre motivul pentru care primul dintre cei doi este propus spre excludere, Mircea Banias e reiterat faptul că acesta a convocat nestatutar Consiliul de Coordonare Local de sâmbătă, iar despre Mironescu, că ar fi organizat alegeri în OSV-uri prin încălcarea statutului.

De cealaltă parte a baricadei, şi Maria Stavrositu ştia de discuţia pe care colegul său de la judeţ a avut-o cu premierul Boc. „Acesta i-a spus să depună contestaţia şi că aceasta va fi discutată, să se clarifice dacă s-a încălcat statutul. Noi am lucrat ad-literam cu prevederile statutului. Chiar premierul mi-a spus că dacă am respectat statutul nu sunt probleme", a mai adăugat Stavrositu. Problema referitoare la propunerile de excludere se pare că ar fi ajuns şi la urechile lui Vasile Blaga care, intrigat de acest aspect, ar fi spus că acum este momentul pentru a aduce oameni pregătiţi, nu pentru a-i da afară.

Cât despre o eventuală reconciliere între cei doi, şi Stavrositu şi Banias au declarat că nu au nimic împotrivă în legătură cu această situaţie. „Eu acum sunt pentru dialog şi pentru continuitate, nu pentru ameninţări. Acum, în al 12-lea ceas, sper că va încerca o comunicare. Eu sunt dispusă. Orice ales trebuie tratat ca un lider al partidului, Banias trebuie să gândească politic", a precizat Stavrositu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PDL 08 Jun, 2010 11:08 CONTESTATIA ESTE FRECTIE LA PICIOR DE LEMN.S-A FACUT TOTUL STATUTAR ,LEGAL,NUMAI CA ESTE SUPARARE MARE IN TABARA LUI BANIAS ,UNDE IN CURAND CRED CA VA RAMANE NUMUAI EL SINGUR