Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Sorin Emil Banias, director sucursale la CN APM Constanța (DOCUMENTE)

ro

04 Jan, 2024 20:21 2575 Marime text

foto: pexels
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sorin Emil Banias, director sucursale la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CNAPM Constanța.În ultima declarație de avere, depusă pe 07.06.2023, a menționat că deţine două terenuri intravilane situate în județul Constanța (Eforie Sud) și în județul Călărași(Iezeru). Ambele terenuri au fost dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și un apartament în Constanța, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare și o casă de locuit în Eforie Sud, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

Banias a înscris în declarația de avere și două autoturisme: unul marca Mercedes Benz și altul marca Skoda Fabia, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Acesta mai deține și hârtii de valoare (titluri de stat, certificate, obligațiuni) în valoare de 190.800 lei. Banias are și un credit la Credit Europe Bank scadent în 2031, în valoare de 26.250 euro.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 177.507 lei de la CN APM Constanța, contract individual de muncă, 51.197 lei, aparținând soției, contract individual de la muncă, la Ceronav.

În ceea ce privește venituri din cedarea folosinței bunurilor, a declarat suma de 1.200 euro din închirierea unui apartament. La capitolul venituri din investiții, a precizat suma de 2.387 lei dobândă depozit bancar la CEC Bank Constanța și suma de 2.587 lei, dobândă certificat trezorerie, Ministerul Finanțelor.

În declarația de interese completată la data de 07.06.2023, a menționat calitatea de asociat în cadrul SC Amireti Trans SRL, SC Ban Com SRL, SC ETI Comercial SRL.


Despre SC Amireti Trans SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 04 ianuarie 2024, societatea a fost înființată la data de 27 februarie 1995. Firma are sediul pe Bulevardul Mamaia, Nr. 90, Bloc, Constanța, Județ Constanța

Amireti Trans SRL are ca obiect de activitate transporturi rutiere de ăarfuri.

Asociat unic și administrator este Banias Emil Sorin.

Numele Banias Emil Sorin apare și în Ban Com SRL și ETI Comercial SRL.Despre SC Ban Com SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 04 ianuarie 2023, societatea a fost înființată la data de 9 noiembrie 1992. Firma are sediul pe Bulevardul Tomis, Nr. 26, Constanța, Județ Constanța.

Ban Com SRL are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 24.631 lei, un profit de 22.515 lei.

Asociați sunt Banias Maria, Banias Emil Sorin, Banias Mircea Marius, Banias Emil.

Administrator este Banias Maria.

Banias Emil apare și în Euro Shipping Services SRL, Euro River Transport SRL .Despre SC ETI Comercial SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 04 ianuarie 2024, societatea a fost înființată la data de 17 octombrie 1996. Firma are sediul pe Bulevardul Mamaia, Nr. 90, Constanța, Județ Constanța.

ETI Comercial SRL are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul al altor produse alimentare, în magazine specializate.

Asociați sunt Banias Emil Sorin și Banias Mircea Marius. Administrator este Banias Emil Sorin.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Sorin Emil Banias.


Citește și:

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele lui Eugen Căruntu, directorul Strategie-Dezvoltare în cadrul CN APM Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii