Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Chirila, in comisia de ancheta a distrugerii irigatiilor

ro

02 Jul, 2009 02:06 1379 Marime text
constantin_chirila_07.jpgPotrivit Hotărârii nr. 31 din 24 iunie anul curent, în Camera Deputaţilor s-a înfiinţat o comisie parlamentară de anchetă privind situaţia sistemelor de irigaţii, precum şi a altor sectoare de îmbunătăţiri funciare. 

Judeţul Constanţa este reprezentat de deputatul PD-L din Colegiul 4, Constantin Chirilă. „Pentru marţi am stabilit să avem audieri ale reprezentanţilor autorităţilor în domeniu, dar şi cu sindicatele de profil", a declarat deputatul PD-L. El a menţionat că s-a făcut o regionalizare a ţării pe patru subcomisii, iar subcomisia 4, din care face parte, se va ocupa de Moldova de Nord, Moldova de Jos şi Dobrogea. „Am cerut să facem totul cu responsabilitate, să nu căutăm vinovaţi, ci soluţii viabile. De starea actuală a agriculturii suntem cu toţii vinovaţi, însă trebuie să ne implicăm cu seriozitate şi să acţionăm rapid şi eficient", a declarat Chirilă.

Cei 15 parlamentari, împreună cu patru specialişti de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice şi din domeniul îmbunătăţiri funciare, vor identifica soluţiile viabile ce pot fi aplicate în cel mai scurt timp. Constatările, concluziile şi propunerile Comisiei de anchetă vor face obiectul unui raport ce va fi depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor pe 12 august şi urmează a fi dezbătut în prima şedinţă de plen.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii