Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii „de opozitie" spun ca nu poate avea loc o sedinta ordinara

ro

11 Dec, 2009 01:51 1044 Marime text
Vestea că primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac are de gând să convoace o şedinţă ordinară - prima după un an - i-a luat prin surprindere pe consilierii locali „de opoziţie". Aceştia spun, la unison, că o eventuală şedinţă ordinară nu ar putea fi legală până când proiectele de pe ordinea de zi nu ar trece prin comisiile de specialitate aprobate în luna ianuarie 2009.

Vicepreşedintele PNL Mangalia, Sorin Andrei, afirmă că o eventuală şedinţă ordinară ar fi ilegală, întrucât proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi nu ar avea avizele comisiilor de specialitate: „Nu e prea târziu ca aceste comisii, în formula aprobată de consilierii locali la începutul acestui an, să se întrunească pentru a da avizul unor proiecte pentru o şedinţă ordinară. Fără avizul comisiilor, aceste proiecte nu pot fi considerate drept legale", afirmă Sorin Andrei.

„Pe mine nu m-a convocat nimeni, la nicio şedinţă. Dacă primarul convoacă şedinţa, ar trebui să aibă şi proiecte trecute prin comisiile de specialitate, ori, până în acest moment, consilierii PC nu au fost chemaţi nici la comisii şi nici la vreo şedinţă", spune şi liderul PC Constanţa, Ion Mincă. Consilierii PD-L spun că nu au cunoştinţă despre nicio şedinţă şi că nu au fost convocaţi la vreuna.

Cel mai categoric pare a fi, în continuare, liderul PRM Mangalia, Ion Anghel: „Am refuzat şi scrisoarea primarului de a avea o «discuţie». După ce un an de zile şi-a bătut joc de un oraş întreg, acum vrea o stare de «normalitate»? Nu există, în câteva zile este posibil să discutăm de cu totul alte probleme în ceea ce îl priveşte pe Tusac", conchide consilierul PRM, Ion Anghel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii