Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a făcut Mazăre în vacanţă „M-am speriat de rechini, dar m-am scufundat"

ro

03 Nov, 2010 02:35 1074 Marime text
Prezent ieri la inaugurarea oficială a celor două servicii ale Primăriei mutate în clădirea City Park Mall, primarul Radu Mazăre a povestit celor prezenţi experienţa pe care a avut-o în vacanţa sa din Papua Noua Guinee, unde a făcut scufundări printre rechini.

„A fost senzaţional în vacanţă", s-a lăudat primarul, precizând că a întâlnit triburi, oameni care trăiesc din pescuit, banane şi mango, care nu au curent, „nu au televizor, nu au Băsescu, n-au radio". „M-am scufundat şi cu rechini de patru metri, cu pisici de mare de cinci metri. M-am adaptat mediului, am mâncat banane şi peşti pescuiţi de noi", a mai povestit edilul constănţean.

Cât despre scufundările pe care le-a făcut înconjurat de rechini, Mazăre le-a spus jurnaliştilor prezenţi despre cum se scufunda el la 25 de metri adâncime pe lângă recifurile de corali, unde rechinii erau chemaţi cu sticle din plastic. „Sunetul produs de acea sticlă îi atrăgea. Rechinul nu atacă lângă recif ca să nu se rănească. M-am speriat de rechini, dar m-am scufundat în continuare". Primarul constănţean a adus cu el şi un cadou din celălalt capăt al lumii: un papuaş pe o placă de surf.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii