Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliul Judeţean Constanţa Florin Gheorghe - „Oamenii vor schimbarea conducerii Consiliului Judeţean"

ro

04 Jun, 2012 01:00 1531 Marime text

Florin_Gheorghe_013.jpgFlorin Gheorghe, candidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a vizitat în week-end localităţile General Scărişoreanu, Cerchezu şi Negru Vodă.

Acesta s-a întâlnit cu localnicii, cu care a discutat probleme cu care se confrunta comunitatea. „Oamenii din aceste zone s-au plâns că primarii PSD şi conducerea judeţului au instituit un regim clientelar, iar problemele comunităţii, cum ar fi asfaltarea străzilor, un dispensar în comuna Cerchezu, spaţiul verde în oraşul Negru Vodă, şi problemele semnalate pot continua, nu au fost rezolvate de ani de zile. Cei cu care am vorbit au spus că vor schimbarea actualei conduceri USL. Îmi doresc, ca pe data de 10 iunie, să le îndeplinim această dorinţa. Dar trebuie să ne mobilizam şi să mergem într-un număr cât mai mare la vot" a afirmat Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa la finalul vizitei electorale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii