Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias contesta azi alegerea Mariei Stavrositu

ro

07 Jun, 2010 02:29 1680 Marime text
cap_2.jpgDupă ce sâmbătă, organizaţia municipală a PDL Constanţa şi-a desemnat o nouă conducere şi un nou lider, în persoana Mariei Stavrositu, cealaltă tabără deja definită din partid se pregăteşte astăzi, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, să conteste rezultatul alegerilor.

Aşa cum a anunţat chiar înainte de desfăşurarea Consiliului de Coordonare Local, Mircea Banias va înainta astăzi, în şedinţa BPN a PDL, o contestaţie semnată de cei 15 membri ai Biroului Politic Local care nu recunosc alegerile de sâmbătă, dar şi de mai mulţi membri din BPJ şi primari din judeţ.

De altfel, disputele din ziua dinaintea alegerilor de la municipiu au reprezentat un deja-vu a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani în organizaţia democrat-liberalilor de la malul mării. La acel moment, mai mulţi membri din organizaţia judeţeană au fost excluşi din partid pe motiv de colaborare cu adversarii PSD-işti de la nivel local.

alegeri_banias_-_mircea_banias_online.jpgCât despre cele întâmplate sâmbătă la Casa de Cultură a Sindicatelor, liderul judeţean de la malul mării îşi susţine în continuare ideea şi spune că nu recunoaşte alegerile şi, mai mult, că va propune celor de la centru excluderea din partid a celui care a convocat CCL-ul de sâmbătă, liderul PDL Florian Constantin, dar şi a altor membri, în cazul în care va fi nevoie. Până atunci însă, contestatarii alegerilor nu recunosc noua conducere de la municipiu. „Dacă se va decide că şedinţa de sâmbătă este nestatutară, ceea ce sper că se va şi întâmpla, vom propune o nouă dată de organizare a alegerilor la municipiu, pe care o vom stabili de comun acord", a mai adăugat Banias. Cât despre cei peste 500 de participanţi la CCL-ul de sâmbătă, Banias susţine că nu ştie de unde au fost adunaţi atâţia membri, cu atât mai mult cu cât se pare că mulţi dintre preşedinţii secţiilor de votare din municipiu, dar şi membri, nu au fost convocaţi la această adunare. „Nu ştiu de unde a scos doamna Stavrositu atâţia membri şi cine a votat-o. BPN-ul va decide cine a avut dreptate în organizarea acestor alegeri şi cine nu", a conchis Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii