Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias amana BPJ-ul

ro

15 Jan, 2010 02:14 1457 Marime text

mircea_banias.jpgDupă ce săptămâna trecută, în cadrul Biroului Permanent Judeţean a fost suspendată discutarea punctului de pe ordinea de zi legat de alegerile interne, se pare că şi în această săptămână, subiectul arzător din partid va avea aceeaşi soartă.

Contactat telefonic, liderul organizaţiei judeţene a partidului, Mircea Banias a susţinut că nu se ştie încă dacă astăzi va avea loc reuniunea membrilor Biroului Permanent Judeţean în condiţiile în care dezbaterile la proiectul legii bugetului de stat pe 2010 sunt încă în toi. „Întâi trebuie să terminăm bugetul de stat apoi ne vom ocupa de şedinţele de partid şi de analiza problemelor din interior", a mai completat, tăios, Banias.

Asta în condiţiile în care la şedinţa de astăzi, liderul democrat-liberal a susţinut că la reuniunea următoare, de vineri, se va aborda subiectul alegerilor interne. Banias le-a sugerat colegilor săi să ca până săptămâna viitoare să vină cu sugestii în ce priveşte data şi modul de desfăşurare al alegerilor interne, propuneri care vor fi dezbătute în următoarea şedinţă a Biroului Permanent Naţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BIROUL PERMANENT JUDETEAN 15 Jan, 2010 11:25 Banias tata , tu stii bine ca ti se apropie funia de gat,stii ca esti pe faras si incerci si tu sa te mai zbati putin,sa amani momentul cand te vor arunca afara ca pe o masea stricata.Noi te sfatuim sa stai linistit pt. ca cu cat te opuni mai mult cu atat te va durea mai tare
  • Sinergia si entropia portocalie 15 Jan, 2010 08:48 De la un cird de vreme ,prezenta publicatiune ,manifesta un interes aparte pentru studiul sinergiei portocalii dobrogene.Nu credeti ca ar fi mai interesant sa ne scoateti in evidenta rezultatul muncii portocalii a unora care au fost nominalizati in functii ,pe criterii politice la nivel local.Nu este nevoie sa ne spuna ,ce si cum fac.Ne intereseaza rezultatul.De exemplu,d-nul Banias ca sa faca perfecta banalitate a alegerilor interne,nu trebuie decat sa nu respecte statutul? si sa tina cont de ,,sugestiile colegilor'care va sa vina pina saptamina viitoare ,,,intr-o joi pina mai apoi,Ma intreb daca nu cumva ,,deontologul tonomat' a primit un raspuns serios sau unul care sa inlocuiasca injuratura. Derbedeul dracului.