Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie - partea a doua - ziua 2. 24 mai 2024. Am trecut cu bine de luna plină în Săgetător

ro

24 May, 2024 10:51 580 Marime text


Valul 6 de energie - partea a doua - ziua 2
24 mai 2024

Am trecut cu bine de luna plină în Săgetător, de focul acidozei din exterior (au fost niște maxime de furtuni solare, în special în prima parte a zilei de ieri) și a celei din interior (poftele pântecelor, de dulce și făinos, au fost mai intense ca oricând).

Când observi toți stimulii la care este supus periodic acest corp biologic în care ne aflăm, și realizezi spălarea zilnică a creierului, prin expunere la informații multe, superficiale și inutile – înțelegi starea de ”robot” adormit pe care o trăim de multe ori în cursul zilei, sau chiar și continuu, zile întregi.

Nu poți rezista la bombardamentul stimulilor decât sedat, adormit, în transă, cu simțurile închise.
”Trezirea” din adormire (din ”somnul cel de moarte” descris în Imnul național) se face strategic, treptat și cu ghidare, dacă se dorește să devină eficientă și să ofere supraviețuirea corpului fizic.

Începând de astăzi, urmează o foarte bună perioadă de curățenie, drenaje, eliminări, sau chiar detoxifieri/ deparazitări pentru corpul fizic.
Nu întâmplător avem în această seară un Webinar despre alternanțe, în care vom re-aminti produsele naturale utile pentru susținerea corpului în procesele de detoxifiere periodice. https://alchida.ro/.../webinar-alternanta-sustinut-de-dr.../

Înțelegerea valurilor de energie și a alternanțelor ne furnizează informație pentru a ne ajusta comportamentul la ceea ce este și a ne poziționa favorabil, pentru supraviețuire.

Viața este un dar neprețuit, dar este și o comoară ce se protejează și manevrează cu precauție și delicatețe.
Înțelegerea adevărurilor despre viața în corp fizic, despre Jocul social pe pământ, despre partea de economie și mai ales, despre consumatorul principal de energie: Ego-ul (Importanța de sine) ne ajută să ne poziționăm mai eficient, în călătoria personală.
Această înțelegere se produce treptat, pas cu pas, pentru că este nevoie să digerăm multe informații contradictorii, iar alternanțele fac procesul un pic mai dificil.

Să observăm astăzi mai bine: acum suntem bine, pe drum, echilibrați și clari, în ceea ce avem de făcut și simțit, acum suntem iar într-o groapă de tristețe sau furie, prinși în capcanele simțurilor și Ego-ului. Indiferent câte cunoaștem (teoretic, practic), indiferent cât am experimentat, de multe ori ne trezim în momente de cădere fizică și emoțională, de parcă n-am știi nimic și n-am avea nicio experiență.
Vă aștept la Webinarul din această seară, să ne acordăm la normalitatea alternanțelor, pentru a le putea accepta mai ușor.

Între timp, să începem propriile măsuri de curățenie, eliminare și detoxifiere.
Cu orice știm, cu orice putem, de la dietă și gânduri, până la acțiuni și o agendă mai liberă, putem să ajutăm corpul în propriile sale curățenii interioare.
Să avem o zi de Vineri cu multă iubire de sine, cu grijă față de corp și cu atenția focalizată pe noi înșine,
Să ne fie bine, tuturor


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii