Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apartamentele ANL, prioritatea primarului Micu in 2010

ro

22 Dec, 2009 02:10 2209 Marime text
tuzla_primar_micu_constantin.jpgPrimarul comunei Tuzla, Constantin Micu, încheie anul 2009 cu speranţa că 2010 îi va găsi pe angajaţii administraţiei locale într-o primărie nouă şi că locuitorii comunei - contribuabilii vor beneficia astfel de servicii de calitate, în momentul în care vor păşi pragul noului sediu pentru a-şi plăti taxele.

„Sper să definitivăm sediul primăriei cât mai repede. Din păcate lucrările au fost întrerupte din lipsă de bani", ne-a declarat Constantin Micu. Imobilul în care va funcţiona aparatul administrativ al comunei este situat peste drum de vechiul sediu, însă este cu mult mai încăpător decât acesta. Clădirea are etaj şi va fi dotată cu un lift special, pentru persoanele cu dizabilităţi. Lucrările la noul sediu al primăriei au fost demarate în luna august a acestui an.

Printre proiectele pe care şi le-a propus să le ducă la îndeplinire anul viitor, se numără construcţia a 24 de apartamente şi garsoniere, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

În ceea ce priveşte construcţia sălii de sport, primarul Constantin Micu ne-a declarat că obiectivul ar putea fi gata în luna mai, anul viitor. Contractul pentru ridicarea noului edificiu se referă la construcţia unei săli de sport şcolare cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori. Semnarea contractului a avut loc pe data de 20 mai 2009. Valoarea investiţiei este de 2.638.364,56 de lei, fără TVA.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria şi Consiliul Local Tuzla a oferit aproximativ 700 de pachete cu dulciuri şi fructe elevilor şi preşcolarilor din comună.

Şi în casa primarului Constantin Micu începe să se simtă atmosfera de Crăciun. După cum ne-a povestit, de pe masa familiei Micu nu vor lipsi bucatele tradiţionale preparate în casă. „După tradiţie, vom avea pe masă, ca în fiecare an, salată de boeuf, sarmale, friptură, cârnăciori şi tobă", a afirmat primarul comunei Tuzla. Edilul a încheiat prin a-şi exprima speranţa că anul viitor va fi unul mai bun pentru toţi românii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • UNUFRAIERITDEMICU 22 Dec, 2009 16:14 AR FI BINE SA ISI PLATEASCA FURNIZORII SI NU IL MAI RIDICATI ATATA IN SLAVI CA NU NU MERITA