Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri ţinute la mare secret pentru PDL municipiu

ro

30 Oct, 2010 00:00 1503 Marime text
3_alegeri_pdl_-_maria_stavrositu.jpgChiar dacă nimeni din conducerea PDL de la judeţ nu a confirmat data de 13 noiembrie pentru alegerile la organizaţia municipală a PDL Constanţa, cele mai multe zvonuri spun că aceasta este ziua în care se vor desfăşura.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al PDL Constanţa, Mihai Petre, nu s-a discutat nimic despre vreo dată la care să aibă loc noile alegeri la municipiu. "Depinde de ceea ce ne va spune şi de la centru. Dacă vor da ca termen limită sfârşitul lunii noiembrie pentru finalizarea alegerilor, către acea dată se vor organiza alegerile la municipiu".

Şi Maria Stavrositu, una dintre aspirantele la şefia organizaţiei municipale susţine că nu a auzit despre această dată ca fiind una oficială şi că subiectul alegerilor devine din ce în ce mai puţin interesant. "Mă gândesc dacă această eventuală candidatură a mea va duce spre bine lucrurile în organizaţie", a declarat Stavrositu.
Am încercat să-l contactăm şi pe liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias, pentru a afla despre acest aspect, însă acesta ne-a spus că până acum nu s-a stabilit nimic despre alegerile la municipiu şi nici nu s-ar fi vehiculat vreo dată în acest sens. Chiar şi în aceste condiţii, fum fără foc nu iese.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii