Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trecut în Corpul ofiţerilor superiori, la ceas aniversar Secăreanu, de la „Doi şi-un sfert" a fost avansat

ro

25 Feb, 2011 01:51 2637 Marime text
cap_5.jpgPrin noul grad dobândit, Florin Dan Secăreanu a trecut în Corpul ofiţerilor superiori

Şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, inspectorul principal Florin Dan Secăreanu, a fost avansat. De Ziua aniversară a Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, pe 1 februarie, inspectorul principal a primit gradul de subcomisar, trecând astfel în Corpul ofiţerilor superiori.

secareanu_sipi-_politisti.jpgSecăranu ocupă postul de şef al fostului „Doi şi-un sfert" Constanţa, actualul SIPI, de la sfârşitul anului 2008, când a fost numit interimar pe funcţie. În luna iunie 2009, moment la care era încă inspector principal, Florin Dan Secăreanu a câştigat şefia Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa în urma unui interviu susţinut pe subiecte profesionale, după cum ne-au declarat la acea vreme superiorii săi de la Bucureşti. Conform informaţiilor făcute publice la momentul respectiv de chestorul Ştefan Pop, comandantul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, examinarea şefului SIPI Constanţa a avut loc pe data de 14 iunie 2009 şi a constat într-un interviu, în urma căruia acesta a fost declarat admis. „Examinarea ofiţerului s-a realizat în condiţiile stabilite de Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi de Ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor", a precizat la momentul respectiv şeful DGIPI. În acest context, aşa cum am precizat anterior, la aproximativ opt luni de la câştigarea funcţiei de şef al „Doi şi-un sfert" Constanţa, inspectorul principal a fost avansat la gradul de subcomisar, pe data de 1 februarie, dată în care se serbează „Ziua aniversară a Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • basescu 25 Feb, 2011 11:28 mafia pdl isi face datoria-la constanta nu sint arestari in contrabanda din port hudecatori politisti comisari garda procurori corupti dar ele eavansat-al dracului vadim el e de vina -- votati pdl pnl psd si partidul popo ului-bin laden de cta-sti cine sint ca doar asta faci
  • ion teleaga 25 Feb, 2011 08:27 Dupa ce a furat tasu pamanturile taranilor din 2 Mai si Lotul semicerc cu totu, a ajuns mare comandant. Filosofia politiei: are tasu bani, avanseaza-l, ca stie mersul. Halatul, cat a fost halatu??!
  • gabi 24 Feb, 2011 23:43 pai si? azi sintem in 25