Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua lojă masonică din Constanţa, înfiinţată de judecătoarea Vlad (documente)

ro

09 Aug, 2011 00:15 8237 Marime text
judecatoare-simbol-masonic.jpgEste oficial: de la sfârşitul săptămânii trecute, o nouă lojă masonică acţionează în Constanţa. Cererea de înfiinţare a Asociaţiei Respectabile Loja Steaua Dobrogei Orient Constanţa a fost aprobată de completul prezidat de magistratul Andreea Cecilia Vlad, din cadrul Judecătoriei Constanţa. Conform declaraţiilor de avere şi interese depuse la Consiliul Superior al Magistraturii, judecătoarea nu deţine cine ştie ce bunuri în proprietate, fiind membru al Asociaţiei Magistraţilor din România.

judecatoare_ciocan_justitie.jpgAşa cum am menţionat în ediţia anterioară, noua lojă masonică a solicitat înfiinţarea potrivit normelor legale în vigoare, adresându-se magistraţilor Judecătoriei Constanţa cu o cerere de acordare personalitate juridică. Dosarul a fost înregistrat sub numărul 19314/212/2011 şi s-a judecat vineri, la Completul CAF al instanţei, de la ora 8.30. În urma deliberărilor şi a actelor doveditoare depuse de masoni la dosarul cauzei, completul de judecată, prezidat de magistratul Andreea Vlad, a admis cererea. Astfel, o nouă lojă masonică a luat naştere oficial în Constanţa, sub numele de Asociaţia Respectabilă Loja Steaua Dobrogei Orient Constanţa. În ceea ce o priveşte pe judecătoarea Andreea Cecilia Vlad, aceasta a precizat, în declaraţia dată pe proprie răspundere şi înaintată Consiliului Superior al Magistraturii, faptul că nu deţine în proprietate niciun fel de teren sau suprafaţă agricolă, forestieră, ori intravilană. De asemenea, magistratul a declarat şi că nu este proprietar al niciunei locuinţe sau clădiri, deţinând în schimb un autoturism Daewoo fabricat în 1999 şi achiziţionat în urma încheierii unui contract de vânzare-cumpărare. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii sau obiecte de artă, dar şi fără acţiuni, plasamente sau investiţii, judecătorul de la Constanţa a precizat că are datorii totale de 33.000 de lei, fiind vorba despre două credite contractate în 2008 şi respectiv 2009 pentru o perioadă de zece ani. În plus, judecătoarea mai are un card descoperit în valoare de 7.300 de lei, deschis în 2009. Înainte de transferul la Judecătoria Constanţa, Andreea Cecilia Vlad şi-a desfăşurat activitatea în calitate de judecător stagiar al Tribunalului Tulcea. Referitor la veniturile realizate în această calitate, magistratul a declarat: „conform fişei fiscale pentru anul 2009, venitul bază de calcul este de 37.264 de lei", adică circa 3.100 de lei lunar.

Zero interese

În ceea ce priveşte eventualele interese, judecătoarea care a dispus înfiinţarea lojei Steaua Dobrogei Orient Constanţa a precizat că nu are niciunul, în afară de a fi membru al Asociaţiei Magistraţilor din România. Astfel, Andreea Vlad a răspuns negativ la întrebările care vizau o eventuală calitate de „asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii / societăţi naţionale, instituţii de credit, grupuri de interes economic, precum şi membru în asociaţii, fundaţii sau alte organizaţii guvernamentale". Negativ a fost şi răspunsul pentru întrebarea privind „calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societăţilor comerciale, ale regiilor autonome, ale companiilor / societăţilor naţionale, alte instituţiilor de credit, ale grupurilor de interes economic, ale asociaţiilor sau fundaţiilor, ori ale altor organizaţii neguvernamentale". După ce a precizat că este membru AMR, judecătoarea a dat un răspuns de asemenea negativ chestiunilor legate de „calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control, retribuite sau neretribuite, deţinute în cadrul partidelor politice, funcţia deţinută şi denumirea partidului politic". Nu în ultimul rând, judecătorul a precizat că nu a încheiat contracte cu statul, răspunzând negativ la întrebarea privind eventuale „contracte, inclusiv cele de asistenţă juridică, consultanţă şi civile, obţinute sau aflate în derulare în timpul exercitării funcţiilor, mandatelor sau demnităţilor publice finanţate de la bugetul de stat, local şi din fonduri externe ori încheiate cu societăţi comerciale cu capital de stat sau unde statul este acţionar majoritar / minoritar".

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • erou 09 Aug, 2011 08:50 niste unelte ale diavolului-in intuneric si foc au loc intrunirile-sint ale lui dumnezeu?