Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Director nou la Vama Constanta

ro

16 Jun, 2009 02:34 6224 Marime text
director nou la vama constanta 68921 256941
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • de pe acolo din .... 20 Nov, 2009 16:47 Cine l-a cunoscut si a lucrat cu Bogdan Valsan stie ca e o persoana cu capacitatii intelectuale limitate iar "acel cineva din cladire" spune 100% adevarul
  • phoenix 29 Jul, 2009 19:02 Vantul bate, apa trece, pietrele raman...
  • Cineva din cladire 16 Jun, 2009 22:45 Nu stiu de ce asociati cladirea Vamii cu o persoana...sau va e rusine sa publicati fata noului director. In cladirea aceea sunt si oameni destepti... in comparatie cu eroul articolului, care singura activitate cerebrala in 8 ore de munca este servitul mesei. Cum a ajuns el aici? Simplu. Mai acum o luna cine credeti ca alerga cu sv- ul noului director pe la sediul unui partid de pe str. Mircea? Ati ghicit: Pilca. De ce? Simplu: cum ar putea Pilca sa mai aiba acces la buzunarele importatorilor dupa 6 ani de la demisia din Vama, decat promovand un personaj fara sclipiri de inteligenta,ascultator si care sa se multumeasca cu firimiturile de la masa regeasca care are doar 4 locuri si toate ocupate demult... Iar in legatura cu comentariul precedent nu cred ca noul director are capacitatea de a trece de la Serviciul Curatenie,unde e el invatat sa aiba relatii..., la Seviciul Juridic.
  • unul din sistem 16 Jun, 2009 17:27 Din ceea ce stim examenul luat de noul sef a fost notat cu 70 de puncte (minim), nicidecum 83 de puncte. Se poate consulta site-ul ANV, la informare publica, promovari, etc. Nu sunt rau, dar sa se spuna macar adevarul. Il simpatizez si speram sa fie alaturi de colegii lui din DJAOV Constanta si DRAOV Constanta. Acest lucru conteaza foarte mult. Fara istericale si violenta verbala cum ne-au obisnuit cei de la DRAOV Constanta, de parca te-ai duce la BARAK OBAMA. Sper sa fie un om bun, nu am avut contact in mod direct cu el, dar sper sa nu fiu dezamagit. Succes omule, e timpul tau sa te faci remarcat. Profita de acest moment al vietii tale. Asigura-te din punct de vedere legal, mai precis juridic, apropo e una tare la DRAOV Constanta la Juridic - bunaaaaa rau si desteapta pe deasupra.