Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Constanței 2024 Multă mișcare, distracție, concursuri și premii la CSM Sport Corner (GALERIE FOTO)

ro

18 May, 2024 16:01 925 Marime text
 
De Zilele Constanței 2024, CSM Sport Corner se oprește în parcurile, locurile amenajate și în cartierele Constanței cu multă mișcare, distracție, concursuri și premii.
 
Copiii care au fost ieri prezenți vineri, 17 mai 2024, în Parcul Poarta 6 au avut parte de activități sportive, artistice și concursuri cu premii alături de minionii de la Zilele Constanței.
 
De asemenea, Faleza Cazino a fost luată cu asalt de la orele amiezii de doritorii de mișcare!
 

Locul unde mișcarea, buna dispoziție și sportul fac front comun, CSM Sport Corner, este deschis tuturor constănțenilor în perioada Zilelor Constanței, 18-19 Mai, de la ora 12.00 la ora 21.00, pe Faleza Cazino. Faleza vibrează de energie în acest weekend. Concursuri cu premii, Căsuța HappyFoto, terenuri de sport amenajate și multe surprize vă așteaptă pe Faleza Cazinoului! Hai la mișcare!, este mesajul CSM Constanța.

 
CSM Sport Corner va fi alături de constănțeni din nou, cu activități și voie bună, la Zilele Constanței, de sâmbătă până duminică, pe Faleza Cazino între orele 12.00 - 21.00 și în următoarele locații, după cum urmează: Sâmbătă 18 Mai ora 17.00 - CET, Duminică 19 Mai ora 17.00 - Far, Luni 20 Mai ora 17.00 - Parc Dragoslavelor, Marți 21 Mai ora 17.00 - Parc Badea Cârțan.
 

Vino la mișcare, vino la distracție, fii parte din Zilele Constanței! Un eveniment pus în mișcare cu ajutorul celor de la CELCO, Catena - Farmacia Inimii, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanța și Clubul Sportiv Municipal Constanța. Zilele Constanței, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Constanța, mai precizează CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța, Constanța Revival)
 
Citește și:


De Zilele Constanței 2024, iubitorii de mișcare și distracție sunt invitați din nou la CSM Sport Corner
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii