Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat la 17 ani pentru siluirea propriei fiice

ro

02 Jul, 2009 02:09 1216 Marime text
Enver Ziadin, bărbatul trimis în judecată pentru că şi-a violat fiica născută dintr-un viol, a fost condamnat la ani grei de închisoare. Magistraţii Tribunalului Constanţa l-au găsit vinovat de acuzaţiile care i s-au adus şi au decis ca bărbatul să-şi petreacă următorii 17 ani în spatele gratiilor. 

În luna mai 2008, Ziadin a fost deferit instanţei, în sarcina lui fiind reţinute infracţiunile de viol şi loviri sau alte violenţe. Aiten G., fiica lui Ziadin şi victima violului, le-a declarat anchetatorilor că, în noiembrie 2007, tatăl ei a venit peste ea în grajd şi i-a cerut să se dezbrace. Minora a refuzat şi a fugit în casă. În noaptea aceea, tatăl ei a violat-o pentru prima dată, folosind un spray paralizant. Aiten şi-a dat seama abia a doua zi de ceea ce s-a întâmplat, când a descoperit petele de sânge. În februarie 2008, Enver Ziadin a lovit din nou, tot în grajd. I-a cerut lui Aiten să se dezbrace, dar, când a fost refuzat, i-a rupt hainele de pe ea. Apoi a întreţinut două raporturi sexuale cu fiica lui. Oripilată, fata şi-a dat seama la un moment dat că agresorul avea o bilă pe penis. În mod aproape cinic, apărarea pe care tatăl decăzut din drepturi o invocă este tocmai această bilă şi prima siluirea. În faţa procurorilor, bărbatul a negat violul şi a declarat că toată familia sa ştia că are o bilă pe sex, încă de la fapta din 2001. În luna mai 2008, tatăl violator a bătut-o din nou pe fiica lui. Acesta a venit să o ia de la şcoală şi, pentru că Aiten se certa cu sora ei mai mică, a luat-o la pumni pe prima dintre ele. A dus-o acasă în şuturi. Când au ajuns acasă, bărbatul a scos o curea de distribuţie de ventilator din cauciuc şi i-a aplicat aproximativ 30 de lovituri peste partea dorsală, după spusele minorei. Sentinţa Tribunalului Constanţa poate fi atacată în apel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • g 21 Jul, 2012 00:02 sper sa putrezeasca diavolul asta si toti fratii lui sa ii calce pe urme.astea sunt niste dementi cu prb psihice nu merita sa traiasva pe pamantul asta sau macar sa fie obligati sa se mute din satul ala asa ar respira restul lumii mai cu viata.
  • lanaiba 03 Jul, 2009 08:22 Îi tata lor articolul ăsta. Mai ceva ca Senzaţionescu. Cureaua de distribuţie de ventilator din cauciuc face toţi banii.