Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colecţie de mandate emise pentru Nicuşor Jandarmii „descind" la Constantinescu

ro

05 Mar, 2011 01:01 1655 Marime text
07_mandat_nicusor_jandarm_mandat.jpgIstorie cu repetiţie la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Constanţa: reprezentanţii instituţiei au fost mandataţi din nou - mai exact, pentru a treia oară - să ducă la îndeplinire problematica misiune de a-l aduce în instanţă pe preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, la procesul în care politicianul PSD este judecat pentru abuz în serviciu.

În cursul zilei de ieri, reprezentanţii IJJ Constanţa au primit cel de-al treilea mandat de aducere emis de magistraţii Judecătoriei Constanţa pe numele preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, în procesul în care acesta a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, pentru un prejudiciu estimat de anchetatori la un milion de euro. După ce politicianul a refuzat categoric să se prezinte la propriul proces, transmiţându-le magistraţilor, prin intermediul avocatului său, Marius Mocanu, că nu doreşte să dea declaraţii în cauză, iar actul de inculpare s-a citit în lipsa ... inculpatului, martorii fiind de asemenea audiaţi în lipsa acestuia, judecătorii au decis emiterea unui nou mandat de aducere, încercând astfel să-l înduplece pe Constantinescu să vină la propriul proces. Pe cale de consecinţă, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean au primit din nou mandatul de a-l aduce vrând-nevrând pe Nicuşor Constantinescu la proces. Luni dimineaţă, luptătorii vor ciocăni la uşa preşedintelui de consiliu judeţean şi vor încerca să-i înmâneze mandatul de aducere, în cel mai fericit scenariu urmând ca politicianul să fie de acord să vină la proces. Totuşi, surse apropiate cazului susţin că este puţin probabil ca de data aceasta lucrurile să se desfăşoare altfel decât după scenariul deja stabilit, potrivit căruia Nicuşor va fi de negăsit pentru jandarmi, iar aceştia vor pleca de la reşedinţa sa fără să fi reuşit să-şi ducă la îndeplinire misiunea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sufletel 05 Mar, 2011 06:19 Daca nu vine de voie sa sa-l ia cu forta.Faceti rost de un mijloc de transport...pentru hipopotami ,o camasa de forta si gata ,se rezolva.