Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Normalitatea regelui Mihai si fitele lui Radu Mazare

ro

14 Jun, 2010 03:58 2234 Marime text
emilian_editorial.jpgVineri sau sâmbătă, nu ştiu exact când, regele Mihai a fost invitat să viziteze o fabrică de panificaţie, la Chitila. Înainte de vizită, acesta a pus o serie de condiţii la care ar trebui să reflecteze şi mulţi dintre politicienii noştri. Pentru că, toate cele solicitate vor duce la asanarea morală a clasei politice şi la intrarea pe făgaşul normal al societăţii.

Una dintre acestea se referea la persoanele care urmau să participe la eveniment. Protocolul pe care l-a impus Majestatea Sa Regele Mihai I, pentru vizita pe care a făcut-o la fabrica Spicul din Chitila, a fost unul strict. Punctualitatea şi seriozitatea au fost cuvintele de ordine, dar şi grija pentru asocierea numelui Regelui cu ceilalţi invitaţi.

Majestatea Sa a dorit ca printre aceştia să se afle şi persoane simple, dar şi vedete care s-au făcut cunoscute prin munca lor, nicidecum prin a poza goale. Dată fiind dorinţa regelui, Gina Pistol, cea care trebuia să prezinte evenimentul, a fost înlocuită cu Dan Negru, iar Bianca Drăguşanu, Cosmina Păsărin sau alţi „iepuraşi" nu au fost acceptaţi.

Andrei Hrebenciuc, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, aflaţi şi ei pe lista de participare, nu au mai ajuns la fabrica din Chitila, fiecare motivând absenţa cu probleme de serviciu.

Ce a făcut regele în felul acesta? A dat un exemplu de politician rasat, care nu vrea popularitate oricum. Astfel ar trebui să vadă lucrurile şi primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, care, oricând te aştepţi mai puţin, îl vezi ba într-o cadă cu cine ştie ce vedetă obscură, ori spărgând farfurii pe la Măruţă, ori dansând Pinguinul la o emisiune unde postul Tv ar fi trebuit sancţionat de CNA pentru că nu avea marcată, vizibil, interdicţia de vizionare a tinerilor sub18 ani. E, dar parcă numai Mazăre. Orice politician de-al nostru s-ar încurca să stea prin preajma unei Gina sau Bianca, să-l vadă alegătorii ce popular este el şi ce apropiat de popor.

Câţi dintre politicienii noştri nu au conturi pe facebook, unde au prieteni de toate soiurile: fufe una mai fufă decât cealaltă, interlopi, dealeri de droguri, prostituate de lux sau de marginea şoselei, proxeneţi şi alte categorii de scursuri ale societăţii. Toate pentru popularitate, toate pentru voturi. Regele Mihai a dat semnalul. Trebuie doar înţeles şi aplicat mesajul.

Cine va lua exemplul Majestăţii sale?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • OLGA 14 Jun, 2010 10:51 ESTE EXCLUSA COMPANIA MAISTATII SALE CU GINA PITOL SI CEALALTA DEZBRACATA .
  • SURMELIS ARGENINA PUSA 14 Jun, 2010 08:06 REGELE MIHAI , a facut MILITARIE de mic copil, ceeace insemna ORDINE ,DISCIPLINA ,RESPECT si darea sau indeplinirea ORDINELOR. Ordinul se executa nu se discuta. REGELE MIHAI are toata viata statutul de REGE al ROMANIEI, ceeace il OBLIGA sa respecte niste PROTOCOALE REGALE,in vazul lumii,iar ce face in spatele usilor inchise este un MISTER ,pentru restul curiosilor.