Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sulfina Barbu „Banias si-a facut gresit socotelile"

ro

16 Dec, 2009 01:17 2830 Marime text
deschidere.jpgChiar dacă şeful democrat-liberalilor constănţeni, Mircea Banias a răspândit vestea că propunerea sa de reducere a membrilor Biroului Permanent Judeţean a fost aprobată de către Biroul Permanent Naţional, informaţia este infirmată de către cei de la „centru".

Deputatul PD-L Sulfina Barbu, membru al BPN, a declarat că Banias şi-a prezentat intenţiile, însă nu a fost luată nicio hotărâre. Ba mai mult, preşedinta Organizaţiei de femei PD-L spune că dorinţele liderului portocaliu constănţean nu se vor materializa. „Am vrut să discutăm cu cei din BPJ, aşa că i-am chemat aici. Eu nu cred că va fi aprobată, mai ales acum, când se apropie alegerile în organizaţie. Părerea mea este că nu va fi aprobată". Întrebată în legătură cu zvonurile care spun că Mircea Banias vrea să îi excludă din BPJ pe cei care nu l-ar susţine la un nou mandat la şefia organizaţiei Constanţa, Sulfina Barbu a avut un singur răspuns: „Banias şi-a făcut greşit socotelile". A continuat spunând că nu se poate spune că cineva din organizaţia Constanţa nu s-a implicat în campanie. „Eu am văzut rezultate foarte frumoase la Constanţa. Oamenii şi-au făcut treaba". Contactat telefonic, senatorul Mircea Banias a declarat că, din câte ştie, decizia a fost aprobată de către BPN. La închiderea ediţiei, o delegaţie formată din 15 membri ai organizaţiei locale purtau discuţii cu mai-marii PD-L-ului pentru rezolvarea diferendului.

{mos_ri:Sulfina Barbu,Mircea Banias} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dartanian 16 Dec, 2009 23:30 Asterixule laso mai moale.Basescu a obtinut voturile datorita lui nu a organizatiei municipale care n-a facut mare lucru,asa cum afirma un mare activist pedelist care a insotit-o pe dna Stavrositu la depunerea de coroane cu ocazia zilei de 1 decembrie,activist care viseaza functii mari de la nivel de subprefect in sus.Sa vedem ce va face respectivul cand guvernul lui Boc are sa taie jumatate din pensiile de lux.
  • cititor 16 Dec, 2009 22:43 Oare in ce il priveste pe Zevri, eliminarea din BPJ se datoreaza faptului ca in campanie el se ocupa de benerele lui Oprescu?
  • Asterix 16 Dec, 2009 17:21 Pentru prima dată în ultimii 12 ani culoarea municipiului şi judeţului Constaţa a fost schimbată din roşu în portocaliu ! Traian Băsescu a făcut acest lucru posibil ! Noi , am ales ! Constanţa a ales ! Peste 200 000 de constănţeni l-au reales pe Traian Băsescu preşedinte ! România a ales ! Peste 5 milioane de români l-au reales pe Traian Băsescu preşedinte ! Traian Băsescu a ales să lupte pentru noi ! Oastea PDL,a repurtat o grea şi răsunătoare victorie împotriva alianţei dintre ciuma roşie şi febra galbenă ! Fiecare din cei care au participat la campania electorală ,fără nici o excepţie,au dobândit titlul de cavaleri ai democraţiei româneşti ! Datorită lor şi tuturor celor care au votat,astăzi,la 20 de ani de la schimbarea de regim politic în România,democraţia a învins încă odată ( sper că definitiv ! ) spectrul hidos al neocomunismului ,care ne pândea întunecat din spatele marionetei ,Mircea Geoană . Astăzi,PDL poate deveni un partid puternic ! Datorită,în primul rând, simplilor membri de partid,albinele lucrătoare... Un partid puternic este un partid format din oameni puternici ! Iar pedeliştii,singuri în secţiile de votare,faţă în faţă cu 6-7 adversari, au reuşit să iasă victorioşi ! PDL nu este proprietatea nimanui ! Dumneavoastra,albinele lucrătoare, sunteti PDL ! Cinstea,inteligenţa,perseverenţa şi onestitatea dumneavoastră au învins ! Drumul a fost lung şi greu,presărat nu întotdeauna cu roze…dar,AM ÎNVINS ! Lupta continuă,deocamdată,astăzi ne manifestăm bucuria ! În aceste momente de răscruce,luptele interne nu-şi au rostul,CONCILIEREA ŞI ARMONIZAREA INTERESELOR, ŞI MAI ALES CONSTRUCŢIA UNEI ECHIPE REDUTABILE,se impun aici la Constanţa mai mult ca niciodată ! Tensiunile create de grupurile de interese trebuie să dispară ! Constănţenii aşteaptă ca PDL să le ofere soluţii la multiplele probleme cu care se confruntă. Constanţa are nevoie de linişte,de echilibru,de armonie şi în primul rând de o echipă managerială puternică,profesionistă şi serioasă care să-i ofere o perspectivă clară,să-i ofere ADEVĂRUL în locul MINCIUNII !
  • vio 16 Dec, 2009 11:14 Sa fie dat afara acest parvenit care musca mana care la hranit.Se vrea si el acum BARON de Constanta.
  • cristi 16 Dec, 2009 10:27 Inteleg ca s-a relizat o conciliere intre Zevri si Moinescu ?? Ma indoiesc ?? Domnul Banias este disperat , simte ca ii pleca presul de sub picioare !! Succes celor care au fost ,,redusi,, din B.P.J !!
  • dan 16 Dec, 2009 09:19 Mi se pare corect sa se faca o oarecare curatenie, dar sa se tina cont si de capacitatea lor intelectuala si de comunicare, nu toti au priza la public, nu toti se exprima cursiv, poate de aceea nu au rezultate bune.
  • redivivus 16 Dec, 2009 06:59 Multe mai spune si Sulfina care are anumite afinitati pentru Constanta si PSD.Sub obladuirea sa,unul din escrocii pesedeului,PETRESCU TRAIAN s-a imbogatit dand aviz de mediu pentru constructia mall-ului si distrugerea Parcului Tabacarie.Pentru aceasta glorioasa fapta de "aparare a mediului" Sulfina a avut cuvinte de lauda la adresa acestui individ corupt,betiv si afemeiat,mentinandu-l in functia de director al Agentiei de Mediu Constanta si dupa ce nu mai avea dreptul,locul revenind PD-L. Din cate se stie,Sulfina i-a asigurat o functie de consilier ministerial acestui impostor.Acum,Sulfina e preocupata de problemele lui Banias.Probabil ca vrea sa preia din mers sarcinile si preocuparile Elenei Udrea mare specialista in intermedieri politico-sentimentale.