Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanţa, din nou subiect de discuţie la Bucureşti

ro

14 Oct, 2011 01:25 3404 Marime text
pdl.jpgElena Udrea, factor decident pentru situaţia de la Constanţa. Ministrul şi-a arătat simpatia pentru Titi Chirilă, în timp ce Boc încă o mai ascultă pe Maria Stavrositu

De bine ce se lăuda preşedintele Gigi Chiru că sub mandatul său domneşte pacea şi liniştea în organizaţia de la malul mării, a fost de ajuns să se repună pe tapet subiectul alegerilor de la filiala municipală pentru ca sămânţa de scandal să răsară din nou. Săptămâna viitoare, organizaţia PDL Constanţa va intra în discuţia Biroului Permanent Naţional, în cadrul căruia se va tranşa data organizării alegerilor de la filiala condusă încă de deputatul Maria Stavrositu. Tot atunci se va decide şi asupra legitimităţii Comisiilor de Organizarea şi Desfăşurare a Alegerilor, momentan atât preşedintele interimar Stavrositu, cât şi liderul Biroului Permanent Judeţean, Gigi Chiru, disputându-şi supremaţia CODA, evident, în interiorul partidului, însă suficient de vocal cât să răzbată şi dincolo de sediul formaţiunii.

Stavrositu nu recunoaşte CODA lui Chiru

Deşi încolţită din toate părţile, deputatul Maria Stavrositu dă semne că are de gând să-şi joace cartea până la capăt. Deocamdată, nimeni nu ştie dacă în mână are un „AS" ori o „o damă de pică". Cert este că Stavrositu refuză să recunoască CODA condusă de secretarul general adjunct Mihai Petre şi să-şi desemneze cei doi reprezentanţi în calitate de preşedinte al Biroului Permanent al Colegiului nr. 10. Potrivit lui Petre, „toţi preşedinţii de colegii şi-au desemnat reprezentanţii în comisie, mai puţin Maria Stavrositu, dar aşteptăm şi delegaţii Colegiului 10. Deocamdată, CODA nu s-a întrunit, dar dacă va fi nevoie o va face", susţinere coordonatorul comisiei, desemnat de BPJ.

Elena Udrea are ultimul cuvânt!

În acest moment, fiecare dintre locomotivele echipelor combatante se abţin de la orice fel de declaraţii de teamă că celălalt competitor va folosi declaraţiile în acest „război" direct în forurile centrale ale partidului. Deocamdată, responsabilul de zonă, Elena Udrea, nu s-a pronunţat oficial cu privire la alegerile de la municipiu, iar în piaţă sunt doar zvonuri că ministrul şi-ar fi transmis prin soli susţinerea pentru deputatul Chirilă. Celălalt deputat, Stavrositu, pare să beneficieze în continuare de simpatia preşedintelui PDL, Emil Boc. Rămâne de văzut dacă şi în cazul Constanţei, Boc va fi îngenuncheat de doamna de fier a PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • m.m. 14 Oct, 2011 06:57 Se putea ca d-na Stavro sa nu creeze din nou discutii? Vesnic nemultumita, vesnic impotriva tuturor, vesnic"piricioasa" si suparata! Mai descreteste-ti fruntea, mai mama!