Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul despre situatia lui Mazare

ro

09 Dec, 2009 00:20 3068 Marime text
deschidere.jpg„Primarul se va avânta la drum, se va implica temeinic în noi proiecte. Va accepta noi provocări alături de noi parteneri"

Numerologul Milena a analizat situaţia actuală a primarului Radu Mazăre din perspectiva numerelor care îi guvernează existenţa. Cifrele spun că edilul poate conduce orice şi pe oricine. Poate fi guru, conducător de culte... este pericol pentru cei ce îşi doresc şi ei un strop de măreţie. Zile deosebit de grele pentru Mazăre pot fi cele cu vibraţiile şapte si nouă. Mai exact 8 decembrie, 17 decembrie, 26 decembrie dar şi 1, 10, 19 şi 28 decembrie.

Data naşterii, 5 iulie 1968. Cifra Destinului - 9 - din cifrele 3 şi 6. Şansele-i nelimitate sunt. Va face orice şi oricând şi toate-i vor ieşi. Am putea spune că de la cifra 3 a destinului i se trage norocul, care îl îndeamnă să se consume mult, să ardă ca o torţă. Dacă vei pomeni despre neconvenţionalism şi toleranţă, mai bine să-l asculţi, căci este domeniul preferat şi e în elementul lui. Credinţa îi e nezdruncinată, are nevoie ca să creadă. Poate conduce orice şi pe oricine. Poate fi guru, conducător de culte... este pericol pentru cei ce îşi doresc şi ei un strop de măreţie. Poate aceia nu ştiu, te naşti cu ea, n-ai cum s-o dobândeşti. Este un emotiv înţelegător care atunci când ajută, o face din suflet, cu milă. Nici el nu-şi dă seama cât e de săritor. E drept că sare iute la gâtul tuturor ce îndrăznit-au de-a lungul timpului să facă altfel decât el i-a povăţuit. Preferă să se lupte cu coloşi, dacă tot în război ajunge. Viaţa nu-l va menaja neapărat, va trece prin furtuni, va trece prin încheieri dramatice de situaţii, dar va ieşi puternic şi întreg, e norocos. Şi fiindcă 6 din destin nu prea aşteaptă să-l inviţi graţios la treabă să treacă, năbădăios intră în faţă să afle mai mult, tot mai multe mereu, despre el, despre alţii, de toţi. Radu Mazăre, prin acel 6 regăsit în destin va da sfaturi în dreapta şi- n stânga, va da coate şi ghionturi, va împărţi celor ce îndrăznesc să nu execute, să nu înţeleagă că mai bine le-o fi de-l ascultă şi tac şi fac ce le spune. Nu-i totul aşa sumbru. Bunăoară poate fi un excelent prieten, un animator desăvârşit, o gazdă excelentă, de-i nevoie. Chiar îi place şi-n grupuri restrânse, ştie să lumineze. El poate împrăştia lumină. Îi place să simtă că trăieşte şi totul la maxim împinge, suferă mult, se bucură puternic, se luptă cu-ndârjire, se distrează intens. Riscă să se consume repede. Va bate din picioare, va urla, răbdarea nu va fi niciodată o caracteristică a sa. Am putea spune că se plictiseşte uşor şi nu va sta să asculte prostii niciodată.

Îi plac poveştile de amor, îi place să călătorească, este isteţ, inteligent şi natural, nu scrâşnit, forţat, căutat elevat. Este teatral, poate fi bun actor, îi place să evolueze şi să joace. Este un jucător şi va juca dur cu tot, cu viaţa chiar. Are talente multe, este un fin observator. Are tendinţa de a se sacrifica pentru alţii, sau pentru o idee. Tot ce va face, va fi făcut cu pasiune: va iubi puternic, va trăi dansând, va trânti cu patimă, va ţipa cu spor. Va trăi intens clipa. Carpe diem! De ce nu?

milena_farcas_02.jpg„Dracul nu este atât de negru pe cât pare a fi"

Anul 2009 este încă pentru primarul Radu Mazăre un an al schimbărilor esenţiale. Luna decembrie, cu o vibraţie 8, aduce cu sine ambiţia, lupta, orgoliul, cearta, adeseori. Cifra 8, numită şi a „dreptăţii divine", aduce cu sine un soi de „după faptă şi răsplată". Zile deosebit de grele pot fi cele cu vibraţiile 7 şi 9. Mai exact 8 decembrie, 17 decembrie, 26 decembrie, dar şi 1, 10, 19 şi 28 decembrie. Adierea schimbării este mai puternică în zilele de 6, 15, 24 decembrie. Este adevărat că toată perioada cuprinsă între 27 şi 54 de ani va fi sub semnul noilor începuturi, dacă le putem spune astfel. Numele complet al fiecăruia dintre noi, influenţează evenimentele care urmează a ni se întâmpla. Acest calcul se numeşte Tranzit. Conform tranzitului, Radu Mazăre va fi suficient de norocos între 41şi 42 de ani. Ideea este că, oricât de sumbru pare a fi totul, oricât de multe schimbări vor avea loc în viaţa lui, timp de încă 13 ani, indiferent de numărul prietenelor sale şi de multele călătorii, de nervi şi de consum fizic, de ambiţii nemăsurate şi de răsplata faptelor sale, El, actualul primar al Constanţei, este apărat. Nu va cădea prea rău, nu se va lovi foarte tare, dracul nu este atât de negru pe cât pare a fi.

Ba chiar anul viitor, după o primă lună în care se va autoanaliza temeinic, în care va pune în balanţă tot ce a realizat şi tot ceea ce îşi doreşte, în care va fi mai ciudat, mai retras, mai ciufut, în care se va burzului la toţi cu simţ de răspundere, îşi va asuma responsabilitatea faptelor sale. Cumulând toate informaţiile legate de perioadă, an personal, tranzit şi cifre din numerograma datei de naştere, putem concluziona că se va avânta la drum, că se va implica temeinic în noi proiecte. Va accepta noi provocări alături de noi parteneri.

{mos_ri:Radu Mazare,Milena Farcas} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 28 Dec, 2009 22:58 MILENA ARE AMANUNTE DE LA HALET!
  • elena 09 Dec, 2009 23:53 sa fie unul din noile proiecte,organizarea celulei si noii parteneri parnaisii?:)parca seamana putin cu luceafarul huilei :)))Doamne ajuta sa aiba si un destin similar.
  • gigel 09 Dec, 2009 10:56 suntem un popor ciudat,plin de cotradictii dar si naiv,usor de manipulat. reusim sa sustinem un basescu impotriva tuturor partidelor,a mogulilor cu banii lor cu tot dar si un pitifengher de mazare care in afara de farul de la tuzla a devalizat tot......
  • un zapacit 09 Dec, 2009 10:04 Inseamna ca in ianuarie sta pe ganduri prin Brazilia si pe urma ne da mutarea in plic pornind in alte aventuri langa alti parteneri?Sau Milena are amanunte picante si inca nu vrea sa le spuna