Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz verifică asfaltul de 12 milioane de euro al Constanţei

ro

19 Jul, 2011 00:54 1404 Marime text
asfaltare.jpgÎn contextul prezentării variantei de fluidizare a traficului la intrarea pe Autostrada Soarelui din Cernavodă, prefectul Claudiu Palaz a susţinut că, în timp ce el încearcă să găsească variante ca turiştii să vină pe litoral în număr cât mai mare, „ziarul care este sub patronajul lui Mazăre ( n.r. primarul Constanţei, Radu Mazăre) face reclamă la excursii de o zi numai în week-end". „În ziarele care apar azi (n.r. luni) şi mâine (n.r. marţi) turiştii nu sunt îndemnaţi să meargă în Bulgaria. În week-end însă, avem în ziarele care sunt în sfera de influenţă a domnului Nicuşor Constantinescu şi a lui Mazăre flyere care ne îndeamnă, printr-o firmă transport, să plecăm spre Bulgaria. Este în detrimentul turismului constănţean să le dăm oferta acestora să plece. Eu nu ştiu cum să fac să aduc turiştii", a spus Palaz.

În acest context, Palaz a mai adăugat că, în perioada următoare, va verifica modul cum se fac asfaltările anuale pe care se cheltuiesc, în fiecare an, 12 milioane de euro. „Ne lăudăm cu asfaltările care se fac în oraş şi care sunt praf, toate intersecţiile sunt vălurite. De anul acesta, o să mă ocup personal cum se face asfaltarea şi calitatea acesteia, dar şi de panourile publicitare din intersecţii", a mai adăugat Palaz.

Precizăm că am încercat să luăm şi un punct de vedere de la edilul Constanţei, Radu Mazăre, transmiţându-i acestuia un mesaj, însă, până la încheierea ediţiei, acesta nu a răspuns.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii