Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haşotti, parlamentarul cu deplasări externe în timpul vacanţei

ro

18 Oct, 2011 01:00 1485 Marime text
deplasarehasotti-PuiuHasotti01.jpgSenatorul PNL de Constanţa şi liderul liberalilor din Senat, Puiu Haşotti, a fost singurul parlamentar constănţean care în lunile de vară, când Parlamentul este în vacanţă, a efectuat deplasări în afara ţării, la sesiuni de lucru.

Astfel, aşa cum arată datele publicate la categoria „Informaţii economice" pe site-ul Camerei Deputaţilor, numele senatorului constănţean apare în informarea întocmită de deputatul Victor Paul Dobre, unul dintre cei şase participanţii la Sesiunea Anuală a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi cooperare în Europa, desfăşurată la Belgrad, în perioada 6 - 10 iulie.

De asemenea, în luna iulie, Haşotti a mai fost plecat în Spania şi în Serbia, în calitate de secretar al Comisiei pentru românii de pretutindeni şi de membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi şi al Delegaţiei Parlamentului României la APOSCE (Adunarea Parlamentară a OSCE). În Spania a avut o deplasare de trei zile, pentru care statul a plătit 3.702,98 de lei pentru participarea la reuniunea Comisiei Pentru Afaceri Politice, Securitate şi Drepturile Omului a Adunării Parlamentare Euro-Mediteraneene. În Serbia, senatorul a participat la cea de-a 20-a sesiune anuală a Adunării parlamentare a OSCE, pentru care s-au plătit 3.673,23 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii