Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foştii locotenenţi ai lui Banias rămân în PDL Avătavului - „Am vorbit cu el şi nu mi-a spus că pleacă. Oricum, PC nu este partid"

ro

03 Feb, 2012 00:00 1204 Marime text

Banias nu va fi urmat de niciunul dintre foştii săi locotenenţi în Partidul Conservator.

Fostul său secretar şi om de încredere, preşedintele organizaţiei PDL Eforie, Costică Avătavului spune că este dezamăgit de gestul senatorului. „Noi am ţinut legătura şi după ce nu a mai fost preşedinte. Discutam constant şi nu mi-a spus nimic. Am aflat din presă că a demisionat din partid şi că pleacă la conservatori. Măcar dacă ar fi făcut o altă alegere. PC, după părerea mea, nu este partid", a spus Avătavului. Acesta a precizat că nu-l va urma pe Banias în PC. „Nu plec din PDL decât cu picioarele înainte".

Nici ceilalţi apropiaţi ai senatorului nu sunt interesaţi să părăsească formaţiunea democrat-liberală. Dumitru Learciu - şeful Casei de Asigurări de Sănătate, Vlad Stănculescu - şeful Radionav, Romulus Mincă sau Adrian Manole vor rămâne membri PDL.

Singurul care îi va face pe plac de voie, de nevoie parlamentarului este Emil Banias, care îşi va urma fratele în PC. Poate şi Eugen Bogatu şi Vasile Bălan, foşti directori ai APMC, care sunt simpli membri PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii