Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă la Tribunal, în procesul Prefecturii Constanța cu Emil Banias

ro

22 Dec, 2022 09:23 1584 Marime text


Răsturnare de situație, la Tribunalul Constanța, în procesul în care Instituția Prefectului - Județul Constanța a formulat contestație la executare în contradictoriu cu fostul consilier județean Emil Banias.

Magistrații au admis apelul Prefecturii și au schimbat prima decizie, pronunțată în cauză de Judecătoria Constanța.

Potrivit minutei hotărârii Tribunalului, instanța „respinge exceptia inadmisibilitatii motivului de apel privind puterea de lucru judecat, ca neintemeiată. Admite apelul. Schimba in tot sentinta apelata, in sensul că Admite contestatia la executare. Anuleaza somatia din data de 09.03.2021, încheierile din aceeași dată și toate actele subsecvente acestora, emise în cadrul dosarului de executare nr.212/2020 de executor judecatoresc Stoica -Constantin Adrian“.

Hotărârea Tribunalului Constanța este definitivă.

Amintim, Emil Banias vrea să își recupereze indemnizațiile de membru ATOP, după ce a câștigat definitiv procesul în legătură cu mandatul său de consilier județean.

Mandatul lui Emil Banias în CJC încetase în 2017, tot atunci, politicianul pierzând și calitatea de membru în ATOP, cu o indemnizație de 2000 de lei pe lună.

După plecarea din CJC, Emil Banias a demarat o serie de procese în instanță, pe care le-a câștigat.

Acum, Instituția Prefectului a câștigat procesul privind contestația la executare în contradictoriu cu Emil Banias, caua vizând indemnizațiile ca membru ATOP ale politicianului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii