Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a scos la concurs postul de director executiv al APIA Constanţa Interimarul Pufleni se gândeşte dacă se înscrie la concurs

ro

14 Dec, 2010 00:00 1861 Marime text
Concurs_APIA_-_Stere_Pufleni.jpgIeri, în Monitorul Oficial al României, Partea a-III-a, nr. 415/13.XII.2010, a fost publicat anunţul privind scoaterea la concurs a postului de director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură - Centrul Judeţean Constanţa, fotoliu deţinut în prezent, interimar, de Stere Pufleni.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea fotoliului de şef al APIA va avea loc pe 23 decembrie, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, de la ora 10.00. Dosarele de concurs se vor depune în termen de opt zile de la data apariţiei anunţului în Monitorul Oficial al României, la sediul ANFP.
Contactat telefonic, actualul interimar al APIA Constanţa nu ştia că postul său a fost scos la concurs. "Nu ştiu ce am să fac, m-ai luat prea repede cu vestea. Nu mă forţaţi să spun ceva ce nu ştiu încă".

Menţionăm că Pufleni a ocupat funcţia de director al instituţiei chiar şi înainte de a fi desemnat interimar la sfârşitul lunii mai a acestui an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii