Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare - editor la Telegraf

ro

14 Nov, 2009 03:30 3213 Marime text

radu_mazare_cv.jpgIeri, la întâlnirea primarului Radu Mazăre cu locatarii blocurilor din zona parcului Tomis 1, un cetăţean a venit la primarul Radu Mazăre şi i-a arătat cartea de vizită pe care chiar edilul i-a oferit-o în urmă cu mai bine de zece ani când era editor la cotidianul Telegraf. Primarul s-a arătat emoţionat şi a ţinut să-l îmbrăţişeze pe cel care i-a amintit de vremurile când era unul ca noi, jurnalist. Cetăţeanul a fost angajat al Jandarmeriei şi lucra vizavi de sediul redacţiei Telegraf la momentul în care avea sediul pe strada Dragoş Vodă nr.10.

Vă prezentăm ataşat cartea de vizită a fostului editor al cotidianului Telegraf, actual primar al Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 15 Nov, 2009 10:55 Omul potrivit la locul potrivit.Marea Neagra si orasul Constanta aveau nevoie de CINEVA pe masura lor. CINEVA venit din capitala ROMANIEI, vroia sa faca IMPOSIBILUL: primul oras al tarii. Si a reusit ,in mare parte ,dar SE POATE SI MAI MULT.
  • RE... 14 Nov, 2009 19:15 Primarul a recunoscut în numeroase rânduri ca a debutat în ziaristică acum 20 de ani la ,,CONTRAST' apoi la TELEGRAF, deci nici un secret, nicio SENZATIE. Cetateanul l-a apreciat de atunci dovadă ca i-a păstrat cartea de vizită ca doar nu era Mafalda si banuia ca domnul EDITOR v-a ajunge DEPARTE. Sau il confundati cu Nostradamus A inttuind viitorul???????? Eu cred ca a avut fler atât.Iar primarul CAP.
  • mimiroger 14 Nov, 2009 14:40 ...si ce este senzational in stirea aceasta;cand oare vei fi in stare sa scrii un articol autentic...stimata redactorita...