Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisie de verificare a lucrarilor la gazele naturale

ro

28 Jul, 2009 03:44 915 Marime text

Consilierii locali aparţinând PNL, PC, PRM şi o parte a PD-L-ului au aprobat, la cea mai recentă şedinţă extraordinară, constituirea unei comisii în scopul verificării stadiului lucrărilor privind introducerea sistemului de distribuţie a gazelor naturale pentru locuitorii şi agenţii economici din municipiul Mangalia şi staţiunile aferente oraşului.

Propunerea a venit din partea liderului PNL Mangalia, Viorel Oleniuc, care şi-a argumentat, în expunerea de motive, această propunere: „Prin HCL 129/30.09.2008 s-a aprobat înfiinţarea şi concesionarea serviciului public de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Mangalia şi staţiuni. Pentru a ridica potenţialul turistic şi economic al oraşului sunt de părere că acest proiect trebuie finalizat cât mai curând. De aceea, consider necesară instituirea unei comisii în scopul verificării stadiului lucrărilor privind introducerea sistemului de distribuire a gazelor naturale în Mangalia", a arătat Viorel Oleniuc.

Comisia aprobată de consilierii locali mangalioţi este formată din Vasile Iorga - preşedinte, avându-i drept membri pe Ion Mincă, Viorel Oleniuc, Ioan Griguţă şi Paul Foleanu. Perioada de desfăşurare a comisiei este 27 iulie - 15 august, iar scopul său este acela de identificare a soluţiilor de accelerare a ritmului lucrărilor privind introducerea sistemului de distribuţie de gaze naturale pe raza Mangaliei. Comisia îşi va prezenta raportul în prima şedinţă a Consiliului Local Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii