Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana Geoana catre Raducu Mazare „Noi cu kama... kamaaa... su... tra"

ro

14 Jan, 2010 21:50 13270 Marime text
cap_1.jpgFiica preşedintelui PSD Mircea Geoană a intrat de curând în atenţia opiniei publice datorită pozelor mai... dezgolite postate pe Facebook.

Iată că de data aceasta, mezina social-democratului apare în prim plan printre comentatorii de pe acelaşi site, însă nu pe propriul profil, ci pe acela al fiului primarului Radu Mazăre, Răducu. Vara trecută pare să fi fost una plină de distracţii pentru gaşca juniorilor Geoană şi Mazăre. Sau cel puţin aşa ne arată comentariile pe care cei doi le-au postat pe Facebook, care trădează o adevărată prietenie, în care sunt permise şi glumele mai deocheate, în ciuda vârstei fragede a odraslelor de politicieni: Ana - 14, Răducu - 17. Una dintre poze ne-o arată pe Ana Geoană împreună cu prietena ei, Ana Zdrafcovici. Fetele se „bat în comentarii", acompaniate de juniorul lui Mazăre. „Vedete", începe discuţia fata lui Mircea Geoană. Continuarea vine de la tiza ei: „Evident! Şi nu orice vedete.

ana-geoana-121.jpgCele mai şmechere vedete. Hai, k a fost frumos, plimbare în pijamale". Intervine Răducu: „Aflată la mare împreună cu tata, Mircea Geoană, Ana Maria avea nevoie de o companie de invidiat. Aşa că, cei doi băieţi, Răducu şi Sergiu s-au hotărât să o distreze". Fiul primarului făcea referire la el şi la băiatul afaceristului Cameliu Babinciuc, care îi este bun prieten. Comentariul juniorului Mazăre a stârnit râsul virtual al Anei, dar şi o „critică" a celeilalte Ane: „Băi, Ana Maria... în locu' tău n-aş avea încredere în băiatul lui Mazăre şi lui Babinciuc". Pe cele două comentatoare le mai găsim în dreptul unei fotografii din albumul Răducu Mazăre. Descrierea postată de Mazăre cel mic la propria-i fotografie: „playing kamaaa... something". Atât i-a trebuit ca să le stârnească pe fete. Prima care a reacţionat a fost Ana Geoană: „Capoera. Noi cu kama... kamaaa... su... tra". S-a băgat în vorbă şi Ana Zdrafcovici, iar Răducu al lui Mazăre le-a explicat că forma corectă de scriere a cuvântului care descrie stilul brazilian care combină dansul cu elemente de artă marţială este capoeira. Una dintre fete a reacţionat prompt: „Da, boss. Scuze".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii