Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Canadei, in vizita la CCINA

ro

13 Mar, 2010 04:04 1198 Marime text
Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Mihai Daraban, a primit ieri vizita Excelenţei Sale, Philippe Beaulne, Ambasadorul Canadei în România şi a lui Octavian Bonea, expert Dezvoltare Afaceri în cadrul Ambasadei Canadei de la Bucureşti.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situaţia economică şi cea a investiţiilor actuale, din judeţul Constanţa, importanţa pe care o are Portul Constanţa, ca deschidere la Marea Neagră, pentru traficul de mărfuri dar şi faptul că în Constanţa există cel mai mare terminal de containere din Sud - Estul Europei.

Daraban s-a referit, de asemenea, la importanţa continuării investiţiilor la Centrala Nucleară de la Cernavodă, dar şi la necesitatea înfiinţării de firme mixte romano - canadiene. Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa va susţine şi încuraja dezvoltarea relaţiilor economice şi va promova cooperarea dintre companiile din Canada şi firmele din Constanţa.

Ambasadorul Beaulne s-a arătat foarte interesat şi de domeniile agricultură şi viticultură, iar domnul Preşedinte Mihai Daraban i-a adresat invitaţia de a participa la cel mai mare târg de agricultură şi industrie alimentară „EXPOAGROUTIL", organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, în fiecare vară, la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii