Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun a venit la copiii internaţi la Spitalul Medgidia

ro

24 Dec, 2010 00:20 1444 Marime text

foto_013_resize.jpgJoi, 23 decembrie, copiii internaţi în secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia au avut parte de o surpriză din partea Asociaţiei Voluntarilor şi a Primăriei Medgidia. Moş Crăciun a venit anul acesta pentru cei 25 de micuţi spitalizaţi, atât pentru cei internaţi împreună cu mamele, cât şi pentru cei abandonaţi de părinţi în spital.

foto_015_resize.jpg În urma proiectului iniţiat de sociatatea Rompetrol - ,,Vrei să faci o faptă bună de Crăciun? Un brad pentru îngeri", realizat de către Asociaţia Voluntarilor, cu sprijinul reprezentanţilor Serviciului de Asistenţă Socială Comunitară Medgidia, copiii din spital au primit daruri frumoase cu ocazia Crăciunului. Colindătorii au cântat pentru micuţi, iar la sfârşitul recitalurilor, Moş Crăciun a împărţit cadouri pentru toţi copiii, dorindu-le sănătate şi o viaţă cât mai frumoasă.

foto_066_resize.jpgUrări de sănătate şi de la mulţi ani au fost adresate şi de domnul primar Marian Iordache, prezent la serbare pentru a-i vedea pe micuţii care în aceste zile nu se pot bucura de bradul de acasă. ,,Este un gest frumos, atât din partea sponsorului, cât şi din partea colegilor care s-au ocupat de realizarea proiectului, pentru că au adus zâmbete pe chipul acestor copii minunaţi. Vă urez tuturor multă sănătate şi sărbători cât mai frumoase", le-a spus domnul primar celor prezenţi.

23 decembrie 2010

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii