Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea PAUL - Este important pentru România ca Șmecherescu să nu fie Președinte - 22 septembrie 2014

ro

22 Sep, 2014 12:15 2274 Marime text
Ponta era de mic în sistemul comunist. Îl admira și venera sincer pe Ceaușescu. Iată dovada că Victor era copil favorit al sistemului comunist de ieri și al PSD de azi. De doi ani încearcă să ne fure democrația și să reconstruiască sistemul autoritar, mafiot, de cumetrie, în versiunea Victorescu Viorelescu Pontescu. 
 

Ați sesizat, probabil, în țară și fiecare județ, reminiscențele comunistoide prin care: copiii șefilor noștri vor să fie impuși șefii copiilor noștri, fără să dovedească minimale competențe sau caracter. Argumentul: se nasc în sistem și fac parte din sistem. Trecutul lui Pontescu a fost imprimat în prezentul Arenei Naționale pe 20 septembrie 2014, exact la 25 de ani de la Revoluție. Nu au ce căuta practicile comunistoide în viitorul României.
 
Nu există niciun argument rațional sau corect pentru care să votezi Victorescu Pontescu. Există multe motive pentru care nu trebuie votat. Este important pentru România ca Șmecherescu să nu fie Președinte. Pontescu nu poate fi un bun Președinte dacă a fost și este un foarte, foarte slab prim ministru, cel mai prost din ultimul sfert de veac.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii