Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - PDL Constanta - 31 august 2014

ro

31 Aug, 2014 14:48 1796 Marime text
În perioada în care constănţenii se luptă cu lipsa apei calde, cu ideea venirii iernii şi a facturilor enorme la întreţinere, cu lipsa locurilor de muncă, cu taxe şi impozite mari, cu un oraş în ruină, subdezvoltat, rămas în urma oraşelor mari ale României, primarul Radu Mazăre a încheiat, în chip de faraon, circul grotesc din staţiunea Mamaia.
 

„Constănţenii au nevoie de un oraş îngrijit şi de o viaţă liniştită, mai ales că oraşul nostru este situat într-un loc binecuvântat, cu potenţial economic deosebit. Din păcate, acest potenţial este nebăgat în seamă de oamenii aflaţi la putere, care nu sunt interesaţi de viitorul Constanţei. Cozile lunare ale sărăciei şi lipsa de apă caldă ne aduc aminte de perioada comunistă. După 25 de ani de libertate şi democraţie, ne trezim că oraşul nostru se transformă, prin vot democratic, într-o dictatură a săracilor. Este greu de crezut că, în anul 2014, Constanţa încă se confruntă cu revizia anuală care lasă oraşul fără apă caldă, în timp ce animatorul din Mamaia, staţiunea devenită cartier, este preocupat să îşi etaleze lipsa de viziune în ceea ce priveşte turismul. Dacă ne referim la „carnavalul estival”, acesta nu este altceva decât un circ grotesc, plătit de constănţeni, care nu aduce niciun beneficiu Constanţei. Primarul cartierului Mamaia ar trebui să îşi aducă aminte de cine a fost votat şi pentru cine trebuie să muncească. Dacă nu, să devină primarul turiştilor, să îi lase pe constănţeni în pace. Să plece cu circul, pentru că numai la asta a demonstrat că se pricepe. Când îi priveşti faţa ai impresia că este nevoie ca el să-i facă o vizită doctorului Friedman”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.
 
Parlamentarul constănţean a mai spus că locuitorii Constanţei ar trebui să se trezească şi să îl sancţioneze electoral pe circarul Mazăre.
„Vedem de ce este în stare acest om. Constănţenii plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din ţară, taxe locale care îi înrobesc. În afară de a ţine Constanţa sub codul dictaturii sărăciei circarul a transformat oraşul într-unul marginal şi fără perspectivă de dezvoltare. Deocamdată, nu a demonstrat decât că este circar. Dacă la asta se pricepe, asta să facă, dar nu în Constanţa! Ȋţi transmit, domnule Mazăre, că puterea este o iubită răsfăţată şi va veni ziua când te va trăda, pentru că tu şi gaşca ta îi amăgiţi şi îi înşelaţi pe constănţeni în fiecare zi. Dresura se face în manej, la circ Constănţenii trebuie respectaţi!”, a mai precizat senatorul Chiru.
Biroul de presă
PDL Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii