Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul Colectionarilor de Antichitati de la Eforie Sud

ro

18 Aug, 2010 15:28 1591 Marime text
Va asteptam la Targul Colectionarilor de Antichitati de la Eforie Sud care se va desfasura in parcul din fata primariei, in perioada 20- 23 august 2010.
Programul targului: de la 10.00 si pana seara tarziu.
Devenit traditional la Eforie Sud, cea mai veche statiune a litoralului, targul de antichitati aduna colectionari din intreaga tara: de la Timisoara si pana la Iasi, de la Cluj, Bacau si pana la colectionarii localnici, dornici sa expuna, sa cumpere, sa achizitioneze, sa discute, sa afle, sa compare.
In fiecare an, la Eforie Sud, in parcul din fata primariei, sunteti asteptati de 1 mai si 23 august pentru a va plimba, a cumpara, a va relaxa. Puteti veni cu portofele burdusite . Va asiguram ca aveti pe ce cheltui banii: mobilier si mic mobilier, candelabre, bibelouri, ceasuri, pendule, colectii de timbre, medalii, carti vechi si vederi, bijuterii. Va puteti racori cu braga traditionala adusa de organizatori doar pentru dumneavoastra din laboratoare specializate in bauturi traditionale. Muzica de promenada va va intampina si atmosfera vechilor orasele isi va intinde aripile pentru patru zile peste parcul din fata primariei din Eforie Sud. Ca intotdeauna, Primarul Ovidiu Brailoiu este alaturi de noi, va asteapta si va invita sa cumparati, sa va plimbati, sa va relaxati.
Cu respect,
director general,
Gh. Halet
director executiv,
Milena Farcas
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii