Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Castigatoarele Miss Litoral 2013 au fost alese in cadrul Romanian Fashion Weekend Mamaia 2013

ro

05 Aug, 2013 12:55 3353 Marime text
COMUNICAT DE PRESA
Castigatoarele Miss Litoral 2013 au fost alese in cadrul Romanian Fashion Weekend Mamaia 2013

Un juriu format din profesionisti din lumea modei au desemnat duminica seara castigatoarele concursului Miss Litoral 2013. Competitia a fost organizata de FashionTV in cadrul Romanian Fashion Weekend in Piata Cazino Mamaia.

Castigatoarele Miss Litoral 2013 sunt:
MISS LITORAL 2013 – Andreea Giurea (nr.17 in concurs)
Miss Turism – Iulia Mereuta (nr.19 in concurs)
Miss FashionTV Water – Cristina Oprisan (nr.10 in concurs)
Miss Cosmote – Alexandra Andrioaia (nr.11 in concurs)
Miss Mamaia – Alexandra Dologa (nr.18 in concurs)
Miss Constanta – Sonia Boticiu (nr.5 in concurs)
Miss Navodari – Alexandra Talapan (nr.8 in concurs)
Miss Techirghiol – Ana Maria Stangaciu (nr.1 in concurs)
Miss Eforie Nord – Diana Cirdei (nr.12 in concurs)
Miss Eforie Sud – Alina Ceobanu (nr.20 in concurs)
Miss Costinesti – Andreea Olariu (nr.26 in concurs)
Miss Olimp – Claudia Taruca (nr.29 in concurs)
Miss Neptun – Iosefina Solon (nr.28 in concurs)
Miss Jupiter – Mihaela Nicoara (nr.7 in concurs)
Miss Cap Aurora – Tania Popa (nr.15 in concurs)
Miss Venus – Anca Ianole (nr.13 in concurs)
Miss Saturn – Laura Topuzu (nr.4 in concurs)
Miss Mangalia – Dana Lupan (nr.3 in concurs)
Miss Vama Veche – Maria Panaite (nr.30 in concurs)
Miss Litoral Online – Ioana Lomnasan (nr.23 in concurs)

Miss Litoral 2013, Andreea Giurea, va participa la toate evenimentele FashionTV din tara si strainatate – Dubai, Monaco, Cannes, Hong Kong timp de un an. De asemenea, ea va primi din partea FashionTv un curs de pregatire in televiziune la RAI UNO si va fi promovata pe postul international FashionTV. Castigatoarea Miss Litoral intra automat in finala competitiei internationale de modele FTV Black Sea Model Awards de pe 17 august, eveniment transmis in 193 de tari prin intermediul FashionTV.

Pe scena din Piata Cazino s-a desfasurat si a doua zi de prezentari de moda din cadrul Romanian Fashion Weekend, un eveniment marca FashionTV dedicat exclusiv designerilor romani si brandurilor romanesti.

Designerul Laura Olteanu a deschis cea de a doua seara a Romanian Fashion Weekend, pe scena din Piata Cazino Mamaia. Cea mai noua colectie a sa cuprinde rochii si tinute de seara realizate din materiale pretioase, scumpe, din materiale precum dantela Chantilly, dantela guipure, cristale Swarovsky. Am vazut taieturi adanci, siluete tip sirena si o paleta cromatica incepand de la negru, albastru electric, auriu, bej.

Ego Men’s Fashion Concept, un brand ale carui propuneri vestimentare sunt alese de multi dintre barbatii celebri din Romania, a adus pe scena Romanian Fashion Weekend tendintele actuale in moda masculina. Invitatul supriza din prezentare a fost prezentatorul tv Victor Slav, care a defilat purtand doua tinute, un costum casual si unul de tip smoching. Prezentatorul FashionTV Claudiu Constantin a fost si el manechin in aceeasi prezentare.

Sabres, prin designerul Amar Ortal, a propus rochii de seara ample, pretioase, adecvate petrecerilor exclusiviste si evenimentelor speciale.

Gioia a venit cu o colectie de lenjerie intima, desuuri si pijamale, modele extrem de senzuale si intr-o paleta de culori variata, pentru orice preferinta.

Designerul Andreea Dogaru a propus colectia Shadows Of Athena, o colectie de rochii vaporoase de vara, in care accentul este pus pe voaluri si accesorii aplicate manual. Colectia a inclus si o rochie de mireasa, lejera si delicata, designerul recomandand sa fie purtata la o nunta pe plaja. Intreaga colectie este de inspiratie greceasca.

5 tineri absolventi ai Universitatii de Arte si Design din Cluj-Napoca promotia 2013, tinere talente in moda romaneasca, au fost invitati de FashionTV sa isi prezinte cateva dintre propunerile vestimentare din colectiile lor de diploma. Acestia sunt:
Inga Bragaru – colectia intitulata Evolutia conceptului de brand
Patricia Torok – colectia Mind-blown
Simona Zadic – colectia Mimetism
Imola Toth – colectia Marie Antoinette
Erica Szucs – o colectie de rochii de mireasa inedite, pornind de la sacouri si camasi barbatesti reinventate intr-o maniera feminina.

Credite foto: Marius Nistor Photographer

Evenimentele din cadrul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 vor continua si in weekend-ul viitor cu doua seri dedicate modei pentru copii: Baby Fashion Weekend. De asemenea, FashionTV va asteapta in fiecare zi, pe toata perioada lunii august, la cornerul FashionTV din Piata Cazino Mamaia.
Poze si detalii despre evenimentele FashionTV in Romania aflati in exclusivitate pe site-ul www.fpeople.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii