Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua Dacia Duster a fost lansată la Constanţa (galerie foto)

ro

11 Dec, 2017 00:00 7796 Marime text
Noua Dacia Duster a fost lansată la Constanţa, iar timp de trei zile, în perioada 8 - 10 decembrie, showroom-urile Dacia din Constanţa (situate în bd. IC Brătianu nr. 251 şi bd. Tomis nr. 393) şi Mangalia (şos. Constanţei nr. 57 A-B) i-au aşteptat pe toţi cei care au dorit să descopere noul Duster.
 
Cu ocazia Porţilor deschise în reţeaua Dacia pentru lansarea noului model, cei interesaţi au avut posibilitatea de a testa noul Duster şi de a afla detalii despre oferta completă de servicii asociate (finanţare şi post-vânzare). Pe lângă activităţile propuse publicului de fiecare agent autorizat Dacia, vizitatorii au putut participa la campania specială organizată cu această ocazie, având astfel şansa de a câştiga marele premiu - Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizare Diesel 1,5 dCi de 110 CP şi tracţiune integrală. Regulamentul campaniei, care cuprinde detalii despre desfăşurarea acesteia şi despre modul de desemnare a câştigătorului, poate fi consultat pe site-ul promotii.dacia.ro.
 
Noul Duster se simte ca acasă oriunde ar fi. Modern şi puternic, Noul Duster ştie cum să lase o impresie memorabilă! Grila frontală proeminentă, semnătura luminoasă şi designul vor atrage toate privirile. De la barele longitudinale până la jantele de 16" sau 17" (în funcţie de versiune), fiecare element dovedeşte că a fost conceput pentru aventură. Bandourile de protecţie laterale, ornamentele faţă şi spate sunt un semn clar că pentru Noul Duster nu există drum căruia să nu-i facă faţă!
 
Escaladează, traversează, coboară… Noul Duster te va duce oriunde. Cu garda la sol înaltă, un şasiu robust şi mod 4X4, te va ajuta să te bucuri de o adevărată experienţă off-road. SUV-ul îţi deschide drumul către noi descoperiri, în timp ce-ţi oferă un design atractiv şi siguranţa de care ai nevoie. Fie că mergi pe drumuri convenţionale sau descoperi teritorii noi, Noul Duster ştie mereu cum să se adapteze. Asistenţa la pornirea în rampă te ajută să cucereşti şi cele mai abrupte înălţimi, în timp ce, cu sistemul de asistenţă la coborâre, ai controlul asupra vitezei în pantă. Camera MultiView te va ajuta în călătoria off-road, proiectând imagini din exterior pe ecranul Media Nav, pentru a-ţi oferi o călătorie cât mai sigură şi plăcută.
 
Nimic nu stă în calea Noului Duster: servodirecţia electrică face condusul mai uşor, iar camera MultiView simplifică orice parcare. În interiorul vehiculului sistemul de încălzire şi aerul condiţionat sunt automate, iar ecranul tactil Media Nav este mereu la îndemână. Confortul interiorului este de asemenea optimizat complet: scaune ajustabile, tapiţerie rafinată, sistem de acces fără cheie. Pasagerii se vor simţi mai în siguranţă la bordul maşinii cu sistemul de avertizare pentru unghi mort şi aprinderea automată a luminilor. Nimic nu a fost neglijat!
 
Noul Duster îţi satisface pofta de aventură. Este extrem de modular, însemnând că spaţiul pentru pasageri poate fi configurat după gustul tău. Astfel, poate transporta tot ce îţi trebuie pentru o aventură de weekend sau o sesiune de cumpărături. Bancheta spate, care se poate rabata 1/3 sau 2/3, capacitatea de încărcare a portbagajului, spaţiile de stocare generoase din uşi, în spatele scaunelor faţă şi panoul de instrumente fac posibile cele mai neaşteptate expediţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Muscalagiu Luminita 12 Aug, 2018 16:20 Imi place noul Duster si doresc sal achizitionez!