Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retinut de politisti la scurt timp dupa comiterea infractiunii de omor calificat

ro

28 Jan, 2010 14:01 767 Marime text

Reţinut de poliţişti la scurt timp după comiterea infracţiunii de omor calificat

În data de 27.01.2010, în jurul orei 21.45, poliţiştii din Chirnogeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în aceeaşi seară a fost găsită decedată în locuinţa sa T. MARIA, de 41 de ani, din sat Plopeni, comuna Chirnogeni.
Echipa operativă complexă deplasată la faţa locului, condusă de către un procuror criminalist a constatat faptul că victima prezenta urme vizibile de violenţă la nivelul gâtului, mai multe plăgi tăiate-înţepate iar în camera în care a fost găsită, în pat, se observa o pată mare de culoare brun-roscat cu aspect de sânge iar pe un taburet situat lângă pat a fost găsit un briceag cu, lama de 12 cm lungime pe care se observau urme cu aspect de sânge.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că suspect de comiterea faptei este T. JAN, soţul victimei, fapta fiind comisă pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri dintre cei doi soţi.
Cadavrul femeii a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
             T. JAN a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a  fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă,  pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

       COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii