Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

31 Jul, 2014 11:23 1137 Marime text
Polițiştii Secției 2 au identificat în Satul de Vacanță un minor de 13 ani din Constanța, care avea asupra sa o interfață de radio. În urma investigațiilor și cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta a sustras, la data de 30 iulie a.c., în jurul orei 16.00, acea interfață de la un autoturism parcat în Mamaia şi lăsat cu geamurile deschise.
Persoana vătămată şi-a recuperat prejudiciul în totalitate, survenind împăcarea părţilor.
 
Aceiaşi poliţişti ai Secției 2 au prins în flagrant, pe Aleea Argeş din Constanţa, un minor de 14 ani, din Bacău, care a forţat sistemul de închidere al unei portiere de la un autoturism, încercând să sustragă bunuri din acesta.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 2 cu minorul în stare de libertate.
 
La data de 30.07.2014, patrula mixtă, formată din poliţişti şi jandarmi aflată în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a identificat în trafic, pe strada Mihai Bravu din Medgidia, pe C. Gheorghe, de 41 de ani, care conducea un autoturism cu viteză excesivă şi haotic.
La oprire conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta refuzând testarea cu aparatul Drager şi recoltarea de probe biologice de sânge.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru refuz de recoltare de probe biologice în vederea determinării concentraţiei alcoolice.
 
Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pe H. Matei, de 57 de ani. Cel în cauză a alimentat un autoturism cu carburant şi a părăsit benzinăria fără a achita.
 
Poliţiştii Staţiunii Neptun s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că P. Ana-Maria, persoană neînregistrată la evidenţa populaţiei, folosind certificatul de naştere al surorii sale, P. Florica, s-a deplasat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa şi a declarat la externare faptul că fiul său, nou născut, este copilul lui surorii sale.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea.
 
Urmarea a tâlhăriei comise la data de 05.01.2014 asupra unei femei, în Mangalia, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din Mangalia, a fost identificat un minor de 17 ani bănuit de comiterea faptei.
Faţă de tânăr poliţiştii au dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioada de 24 ore, începând cu data de 30.07.2014, urmând ca, la data de 31.07.2014, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii