Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

25 Jul, 2014 13:53 1258 Marime text
Agresorul din Satul de Vacanţă a fost identificat
  Urmare a investigaţiilor efectuate în cazul conflictului spontan, ce a avut loc la data de 20.07.2014, pe terasa unui restaurant din Satul de Vacanţă din Mamaia, în urma căruia doi tineri, în vârstă de 29, respectiv 33 ani, au fost vătămaţi corporal de către o persoană necunoscută, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, Compartiment Violenţe, sub directa coordonare a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au identificat agresorul ca fiind un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Craiova.
          Acesta, la data de 24 iulie a.c., s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, unde a fost audiat şi faţă de care s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, fiind pus sub învinuire pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate şi sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
 
 Accidente rutiere
La data de 24.07.2014, ora 07.55, D. S. a condus un autoturism pe DN 22, în localitatea Lumina, dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând la km 283+600 m, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers a intrat în coliziune faţă - spate cu un alt autoturism condus de R. A. în aceeaşi direcţie de mers, rezultând vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.
 
La data de 24.07.2014, ora 10.45, L. E. a condus un autoturism pe bulevardul. Mamaia, pe banda numărul 3, dinspre strada Unirii către Staţiunea Mamaia şi ajungând la marcajul pietonal de la intrarea din staţiunea Mamaia, zona Pescărie, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers a intrat în coliziune faţă - spate cu un alt autoturism condus de T. L., turist, în aceeaşi direcţie de mers, rezultând vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.
 
La data de 24.07.2014, ora 12.00, M. B. a condus un autoturism pe I. L. Caragiale, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul. 1 Decembrie 1918, iar la intrarea pe acesta a accidentat uşor pe O. A., care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 
La data de 23.07.2014, ora 23.00, poliţiştii din N. Bălcescu l-au depistat pe Ş. I., de 55 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,78 alcool pur în aerul expirat), refuzând recoltarea de probe biologice de sânge.
 
          Identificaţi de poliţiştii din Hârşova în mai puţin de 24 de ore de la sesizare
La data de 23 iulie a.c., poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către angajata unui magazin cu privire la faptul că, persoane necunoscute, prin distragerea atenţiei, i-au sustras 500 lei, dintr-o cutie din carton aflată pe raftul unei vitrine frigorifice.
În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii au identificat 3 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, din comuna Dudeşti, judeţul Brăila, bănuite de comiterea furtului.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora şi tragerii la răspundere penală.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii