Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

01 Jul, 2014 14:26 1257 Marime text
Accidente rutiere
 
La data de 30 iunie a.c., ora 07.20, M. E. a condus un autovehicul pe şoseaua Constanţei, din oraşul Năvodari, dinspre centrul localităţii către bulevardul Năvodari şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţia cu strada Poştei a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
 
          La aceeaşi dată, ora 12.30, V. O. a condus un autovehicul pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, pe banda numărul 2, dinspre localitatea Eforie Nord către Tuzla şi ajungând la intersecţia cu strada Dr. Climescu a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce şi nu a acordat prioritate unui biciclist, care circula din sens opus şi care, pentru a evita impactul, a virat brusc dreapta şi a căzut în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea corporală uşoară a acestuia.
 
De asemenea, la ora 18.25, B. L. a condus autovehicul pe DN 22C, dinspre localitatea Poarta Albă către localitatea Satul Nou şi ajungând la km 16+300 a efectuat viraj către stânga pentru a intra pe un drum secundar, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care se afla în depăşire, în aceeaşi direcţie de deplasare.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. L.
 
          Totodată, la ora 21.30, G. M. fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus o bicicletă, pe strada B. P. Haşdeu, din localitatea Eforie Nord, dinspre strada Republicii spre DN 39 şi ajungând la intersecţie cu strada M. Kogălniceanu, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de S. G., dinspre Mangalia spre Constanţa.
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.
 
          La data de 29 iunie a.c., ora 21.30, M. C. a condus un autovehicul, având o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe strada N.Titulescu, din Cernavodă şi ajungând la intersecţia cu strada Crişan nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a acroşat un alt autovehicul, care circula pe strada Crişan, strada cu prioritate.
 În urma accidentului a rezultând vătămarea corporală uşoară a pasagerei de pe bancheta din stânga spate a celui de-al doilea autovehicul.
 
            Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii constănţeni
 
          Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Limanu cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 26 ani, din municipiul Mangalia, care la data de 30 iunie a.c., ora 03.00, a fost depistat şi identificat în trafic, în timp ce conducea un moped, în localitatea Vama Veche, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Poliţiştii din staţiunea Mamaia cercetează în stare de libertate o minoră, în vârstă de 16 ani şi o tânără în vârstă de 24 de ani, ambele din municipiul Bucureşti, care la data de 30 iunie a.c., la ora 10.00, au sustras, produse cosmetice, dintr-o farmacie.
 
          Sesizări ale polițiștilor Secţiilor 3 și 4
 
  La data de 30 iunie a.c., ora 17.30, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 28 iunie a.c., ora 19.00, un bărbat, în timp ce se afla pe stadionul CFR de pe bulevardul I.C. Brătianu, în calitate de jucător de fotbal, în timpul unui meci de fotbal dintre două echipe din judeţul Constanţa, în urma unor neînţelegeri în timpul jocului, a fost agresat de alţi 3 jucători ai echipei adverse.
          Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
 
Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27 iunie a.c., chiriaşul unei persoane ar fi sustras, din interiorul unui spaţiu comercial, uşile, vasele de toaletă, chiuvetele, a spart mai multe geamuri şi a smuls din perete prizele şi corpurile de iluminat, producând un prejudiciu în valoare de 7.000 de lei.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi a tragerii la răspundere penală a persoanei în cauză.
 
 
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii