Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ

ro

07 Apr, 2015 09:36 1163 Marime text
Cercetat pentru furturi din locuinţe
La data de 06.04.2015, poliţiştii B.I.C., cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Castelu, au depistat pe Ş. G. de 16 ani, din comuna Castelu, care este bănuit de comiterea a 3 furturi din locuinţe comise pe raza municipiului Constanţa.
Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind  prezentat Parchetului şi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând  măsura arestării pentru o perioadă de 30 de zile. 
 
Cercetat de poliţişti  
La data de 05.04.2015, ora 22.30, poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că a reţinut o persoană care a pătruns fără drept în autoturismul personal, parcat pe bulevardul Tomis, în zona Sala Sporturilor.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe P. Nicolae de 48 ani, în stare de ebrietate, care a profitat de faptul că sistemul de închidere al autoturismului a fost lăsat neasigurat şi a pătruns în interiorul acestuia cu intenţia de a sustrage bunuri.
Cercetările sunt continuate cu bărbatul în stare de libertate.
 
Cercetat penal pentru că a condus cu permisul suspendat
La data de 06.04.2015, B. Rareş Cornel de 36 ani, din Bucureşti, a fost depistat de poliţiştii din Cumpăna în timp ce conducea pe şoseaua Constanţei un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
 
Furt din auto
Poliţiştii din Medgidia îl cercetează pe M. S. de 15 ani, care împreună cu fratele său de 10 ani, în noaptea de 05/06.04.2015, au sustras dintr-o autoutilitară lăsată neasigurată pe strada Peşterii din Medgidia, mai multe bunuri (un telefon mobil, un stick de memorie şi acte de proveninţă ale maşinii).
Prejudiciul a fost recuperate în parte şi predat  părţii vătămate.
 
Cercetat penal pentru că a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice
Poliţiştii din Ostrov îl cercetează penal pe R. Vasilică de 51 ani, din Băneasa, care, la data de 06.04.2015,  a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism, pe DN3 dinspre Băneasa către Ostrov, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

   COMPARTIMENTUL DE  RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii