Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informatii DGRFP Galati

ro

17 Dec, 2013 13:02 2920 Marime text
Referitor la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media locale organizată astăzi la sediul DGRFP Galaţi,  instituţia noastră transmite următoarele:

O primă întâlnire informală cu caracter in-extenso cu reprezentanţii presei gălăţene a avut loc luni, 16 decembrie a.c., la sediul DGRFP Galaţi.
Cu acest prilej, dl. Eugen Ciorici, director general al instituţiei, a prezentat echipa de conducere, din care actualmente mai fac parte d-ra Aura Vîrgolici (trezorier-şef), dl. Mihail Bucur (director executiv activitatea vamală), dl. Costică Onica (director executiv colectare), dl. Silviu Pripoaie (director executiv inspecţie fiscală) şi dl. Gabriel Avramescu (recent nominalizat ca director executiv servicii interne) – foto anexat, arătând că „structura organizatorică este în curs de a depăşi faza de relocare şi de reaşezare şi că presiunea inclusiv mediatică pe tema nerealizării programului de încasări a fost redusă semnificativ, în condiţiile în care, începând chiar cu luna septembrie a.c., instituţia a început să recupereze substanţial la acest capitol”.

Totodată, domnia sa a ţinut să menţioneze că printre priorităţile noului an fiscal 2014 se numără încasarea obligaţiilor fiscale declarate de agenţii economici, dar şi a celor stabilite prin actele de inspecţie fiscală, cu menţionarea reducerii semnificative a semnalelor negative în materia modului de derulare a inspecţiilor fiscale (inclusiv la diverse instituţii publice, UAT-uri şi chiar societăţi comerciale cu capital de stat) şi, nu în ultimul rând, o creştere permanentă a calităţii serviciilor oferite contribuabililor.
„Niciodată organul fiscal nu pleacă cu un scop în sine cum ar fi acela de a sancţiona, e nevoie de parteneriat cu mediul de afaceri, dar toată lumea trebuie să înţeleagă că achitarea veniturilor bugetare este premisa asigurării de condiţii mai bune în sectorul sanitar, salarii mai mari pentru profesori, un învăţământ de calitate şi să nu uităm de necesitatea finanţării ordinii publice şi a apărării naţionale”, a mai punctat directorul general al DGRFP Galaţi.

Consilier superior DGRFP Galaţi,
George I. Marinescu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii