Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

30 Jan, 2014 14:37 747 Marime text
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Timiş şi Sibiu au efectuat în data de 30.01.2014 un număr de 29 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Sibiu, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate, formată din 16 persoane,  specializată în săvârşirea de infracţiunilor de furturi din locuinţe.        În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupării infracţionale, în cursul anului 2013, au organizat şi săvârşit mai multe infracţiuni de furt din locuinţe, pe raza judeţelor Timiș, Caraș-Severin și Sibiu,  de unde au sustras sume mari de bani, bijuterii, arme de foc și alte bunuri, a căror valoare se ridică la peste 1.000.000 euro.
        La sediul D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Timişoara vor fi audiate 16 persoane.
        Suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.
        Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române şi al  luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale - I.P.J. Timiş.
        Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii