Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carpatair lanseaza cadoul special de sarbatori bilete de avion la 49 euro plus taxe

ro

24 Nov, 2010 17:09 1817 Marime text
fokker_100_resize.jpgTimisoara, 24 Noiembrie2010: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna bilete la tariful promotional de 49 euro plus taxe (one-way) catre toate destinatiile externe operate in Italia, Germania, Grecia, Ucraina si Rep. Moldova.

Promotia este valabila pentru biletele achizitionate in zilele de 4 si 5, respectiv 18 si 19 Decembrie 2010, pentru calatoriile efectuate in perioada 15 ianuarie - 15 martie 2011, pentru oricare din zborurile internationale operate de Carpatair.

„Luna decembrie este luna cadourilor, o perioada in care fiecare este in cautarea celor mai potrivite si mai originale idei. Prin aceasta campanie de sarbatori am dorit sa oferim clientilor nostri o varianta inedita de cadou pentru cei dragi si sa venim in intampinarea dorintei lor de a calatori si de a cunoste locuri noi. Promotia face parte dintr-un program mai amplu de fidelizare a clientilor, care va continua cu noi proiecte si in 2011" declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, accesand www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Pentru a oferi mai multa flexibilitate pasagerilor si a evita cozile de la check-in, Carpatair recomanda utilizarea serviciului gratuit Web Check-in lansat din iunie 2010, care eficientizeaza timpul necesar indeplinirii formalitatilor de calatorie si simplifica considerabil intregul proces.

DESPRE CARPATAIR:

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Departamentul Marketing Carpatair

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii