Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Laboratorului Explorări Funcţionale, Nurla Ghiulserin, cu trei terenuri şi două case (documente)

ro

02 Nov, 2016 00:00 4895 Marime text

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2016, şeful Laboratorului Explorări Funcţionale din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Nurla Ghiulserin, deţine un teren agricol, moştenit în 1991, precum şi două terenuri intravilane, cumpărate în anii 1994 şi 2003. La acestea se adaugă două case de vacanţă de 300 mp, respectiv 100 mp, ambele situate în Constanţa.
 
În garaj, şeful Laboratorului Explorări Funcţionale, Nurla Ghiulserin, are două automobile: un Ford, fabricat în anul 2004, şi o Honda, fabricată în 2007. Potrivit declaraţiei de avere, Nurla Ghiulserin nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
La rubrica „Active financiare“ figurează un depozit bancar, deschis în anul 2010, în care este depusă suma de 13.000 de euro. În anul fiscal 2015, Nurla Ghiulserin a încasat 41.673 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 4.875 de lei de la cabinetul medical individual. Şeful Laboratorului Explorări Funcţionale din cadrul SCJU, Nurla Ghiulserin, nu este asociat la nicio societate comercială.
 
Din declaraţia de avere completată în anul 2015, aflăm că, în anul fiscal 2014, Nurla Ghiulserin a câştigat 41.673 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 4.875 de lei de la cabinetul medical individual. Nurla Ghiulserin este membru al Colegiului Medicilor şi al Sindicatului Medicilor.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de şeful Laboratorului Explorări Funcţionale din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Nurla Ghiulserin, în anii 2015 şi 2016. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii