Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Dana Mariana Constantinescu, membru supleant în CA al Spitalului Județean Constanța, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)

ro

21 Mar, 2022 00:00 2020 Marime text
Spitalul Județean Constanța Sursa foto ZIUA de Constanța
  • Dana Mariana Constantinescu nu deține autoturisme și nu are datorii.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale  Danei Mariana Constantinescu, membru supleant în CA al Spitalului Județean Constanța.

Declarația a fost completată la data de 17 martie 2021.  Aceasta este ultima declarație disponibilă.

Conform declarației de avere, deține jumătate dintr- un apartament de 92,4mp, situat în Mangalia și dobândit în anul 2016 prin contract de vânzare cumpărare.
 
Ea nu deține autoturisme și nu are datorii.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Dana Mariana Constantinescu a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
Dana Mariana Constantinescu- salariu de la Primăria Mangalia-  27.234 lei
Venituri din alte surse – CJC Constanța –indemnizație 1.905 lei
SC NEPTUN OLIMP SA-membru CA- indemnizație 26.092 lei

Soț- Marius Constantinescu- salariu de la MApN- 88.283 lei
 

PRECIZĂRI


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

 Declarații de avereAna-Maria Enache, asistent șef secție la Spitalul Clinic de Recuperare Eforie Nord, deține trei terenuri, trei case și patru autoturisme (DOCUMENT)


Declarații de avereSarah Adriana Nica, membru în CA al Spitalului Clinic de Recuperare Eforie Nord, deține trei autoturisme, trei terenuri, o casă și un apartament (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii