Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are directorul de îngrijiri medicale din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Mar, 2022 00:00 3506 Marime text
  • În luna martie 2021, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a semnat dispoziția privind numirea în funcția de director îngrijiri medicale a lui Petruș Mihăilescu.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Petruș Mihăilescu, director îngrijiri medicale în cadrul SCJU Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Petruș Mihăilescu, director de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța.
 
Potrivit documentului completat de director în anul 2021, acesta deține un apartament de 52 de metri pătrați, în orașul Titu, din Dâmbovița, dobândit în 2006, prin credit imobiliar ipotecar.
 
Totodată, Petruș Mihăilescu deține și un Opel Astra, fabricat în 2013, luat în leasing.
 
În 2019, acesta a contractat un credit scadent în 2024, cu o valoare de 87.000, nespecificându-se însă dacă este vorba despre lei sau valută.
 
În calitate de salariat al SCJU, Petruș Mihăilescu a realizat un venit anual de 74.340 de lei.
 
În declarația de interese completată pentru aceeași perioadă, Petruș Mihăilescu a precizat că este membru al Sindicatului SANITAS, dar și al OAMGMAMR (Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România).
 
Amintim, în luna martie 2021, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a semnat dispoziția privind numirea în funcția de director îngrijiri medicale a lui Petruș Mihăilescu.
 
Anterior, acesta a fost asistent-șef în cadrul Secției Ortopedie.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Petruș Mihăilescu, director îngrijiri medicale în cadrul SCJU Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CJC, nemulțumit de victoriile asistenților medicali ai Spitalului Județean Constanța
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii