Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:06 23 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Marius Florentin Popa, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

ro

25 Mar, 2022 00:00 1052 Marime text
Spitalul Județean Constanța, foto: ZIUA de Constanța

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marius Florentin Popa, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța, documente preluate de pe site-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 12 mai 2021, Marius Popa a declarat că deține ½ din două terenuri intravilane, dobândite în anul 2005, respectiv, 2019, prin contract de vânzare cumpărare, ambele situate în Constanța. Totodată, a precizat două case de locuit, în Constanța, una dintre ele dobândită în anul 2005, prin contract de vânzare-cumpărare, cealaltă fiind în construcție, dar și un apartament obținut în anul 2010, prin contract de cumpărare.

De asemenea, a precizat și autoturisme, astfel – unul marca Toyota, an de fabricație 2007, unul Mercedes, an de fabricație 2011, două marca BMW, ani de fabricație 2011 și 2012, dar și un Audi, an de fabricație 2017, toate obținute prin contract de cumpărare.

La categoria „conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Marius Popa a precizat un cont de economii deschis la banca ING, în anul 2013, cu valoare la zi de 60.529 lei.

La categoria „debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, el e menționat două credite contractate la BRD, unul în anul 2019, scadent la 2034, în valoare de 217.671 lei, iar altul tot la banca BRD, contractat în anul 2020, scadent la 2023, în valoare de 75.000 lei.
 
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: veniturile sale salariale de la Universitatea „Ovidius” din Constanța pentru funcția îndeplinită de conferențiar universitar, în valoare de 87.965 lei, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru funcția de medic primar legist șef, în valoare de 310.406 lei. Totodată, a declarat veniturile soției de la Cabinet Medical Individual Popa Cristina, pentru medicină de familie, în valoare de 119.393 lei.

De asemenea, Popa Marius a precizat și venituri din alte surse – Colegiul Medicilor Constanța pentru funcția de vicepreședinte, în valoare de 11.218 lei, dar și alocația și bursa copiilor săi, în valoare de 234 lei, respectiv, 9.210 lei.

În ultima declarație de interese depusă pe 12 mai 2021, el a precizat calitatea de membru în Colegiul Medicilor Constanța – vicepreședinte, Sindicatul Universității „Ovidius” din Constanța, Societatea Română de Medicină Legală și Federația SANITAS, filiala Constanța.

La categoria „contracte, inclusiv cele de asistență juridică, consultanță juridică, consultanță și civile, obținute ori aflate în derulare în timpul exercitării funcțiilor, mandatelor sau demnităților publice finanțate de la bugetul de stat, local și din fonduri externe ori încheiate cu societăți comerciale cu capital de stat sau de unde statul este acționar majoritar/minoritar”, Marius Popa a menționat o competiție internă, desfășurată de Universitatea „Ovidius” din Constanța, contract „execuție proiect de cercetare”, data încheierii – 14.11.2018, încheiat pe o perioadă de 18 luni + prelungiri, în valoare totală de 22.557,93 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Marius Popa.


Citește și: 

Ce avere are directorul de îngrijiri medicale din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE) 

Declarații de avere Liliana Tuță, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, deține mai multe bunuri mobile și imobile (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii