Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul La Fontanella din Mamaia, un local fără nimic deosebit care să mă determine să revin (galerie foto)

ro

17 Aug, 2016 00:00 10194 Marime text
 

Restaurantul La Fontanella este situat în centrul staţiunii Mamaia, pe faleză. Conceptul e mai degrabă conservator, fără excese, cu mobilier şi amenajare obişnuite, dar care arată bine. Restaurant La Fontanella mai găsim şi în Constanţa, pe strada Alexandru cel Bun nr. 2, colţ cu bulevardul Mamaia, vizavi de Spitalul Militar.
 
Restaurantul La Fontanella din Mamaia are în meniu preparate atât din bucătăria italiană, cât şi din cea românească. Nu prea lung, cu feluri de mâncare obişnuite. Astfel, puteţi servi mic dejun (3 - 21 de lei), antreuri (10 - 45 de lei), supe (13 - 14 lei), salate (19 - 27 de lei), paste (19 - 35 de lei), pizza (25 - 76 de lei), preparate din peşte (24 - 180 de lei), preparate din carne de pasăre (19 - 29 de lei), preparate din carne de porc (20 - 75 de lei) sau preparate din carne de vită (27 - 238 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 12 şi 20 de lei, un suc costă 6 lei, iar pe o cafea dai 7 lei.
 
Mi-am comandat spaghetti carbonara (27 de lei), un preparat acceptabil, fără nimic deosebit care să mă facă să revin aici. Mâncarea este „cuminte“, nu e „fine dining“ şi nici nu şi-au propus aşa ceva.
 
Serviciul a fost impersonal, mecanic, ospătarii nu fac altceva decât să reacţioneze la ce le ceri sau le spui. Clienţi erau câţiva, ocupau mai puţin de jumătate din terasă. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.
 
Prin urmare, La Fontanella este un restaurant italienesc obişnuit, amenajat într-o zonă foarte frumoasă a staţiunii Mamaia.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul La Fontanella din Mamaia funcţionează pe societatea Beta Trade SRL, înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în Mamaia, ce se ocupă de „restaurante”. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului la 16 august 2016, asociaţi şi administratori în firmă sunt Mircea Augustin Stoica şi Dragoş Ciocîrlău.
 
Mircea Augustin Stoica mai figurează în Bianco Pan SRL, Eco Spark SRL, Fresh Mobil Food SRL, Gama MI VA RO SRL (radiată), UIA SRL şi Vasto Conpres SRL (insolvenţă). Dragoş Ciocîrlău mai apare în Eco Spark SRL, Fresh Mobil Food SRL şi Slayer SRL (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2015, Beta Trade SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.198.304 lei, un profit de 156.654 de lei şi 19 salariaţi. La finele anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 647.366 de lei, o pierdere netă de 42.101 lei şi 17 salariaţi.
 
Informaţii utile:
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-La-Fontanella/
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii