Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ElToro Steak House a deschis prea devreme, deşi nu sunt deloc pregătiţi să întâmpine clienţii

ro

18 Oct, 2013 00:00 3898 Marime text
Deşi deschis de nici o săptămână, restaurantul ElToro Steak House ne-a demonstrat că nu este pregătit pentru a întâmpina clienţi.
 
Situat pe strada Sulmona nr. 28, localul este aproape invizibil pentru trecători. Nu iese în evidenţă nici măcar tăbliţa pe care scrie mic „Am deschis”. În Constanţa au deschis în această săptămână, dar ElToro a fost primul
SteakHouse veritabil din Cluj-Napoca. Piesa centrală este steak-ul de vită argentiniană în diverse varietăţi, pregătit pe un grătar cu cărbuni şi jar de lemne.
Interiorul este decorat cu bun gust, în nuanţe de roşu, cu piei de vacă şi poze cowboy.
Mi-a plăcut povestea spusă de ospătar, istoria succintă şi sfaturile pe care le-am primit. De asemenea, a fost frumos că ne-au servit cu ţuică de casă şi aperitive, dar mi-a lăsat impresia că astfel voiau să îşi mascheze neregulile din bucătărie.
Preţurile sunt foarte mari la ElToro Steak House şi sunt calculate la 100 de grame, fapt ce este în defavoarea clienţilor. De ce? Pentru că undeva, foarte mic, în josul primei pagini a meniului, scrie sfatul bucătarului, şi anume că se recomandă servirea unei porţii între 200 şi 400 de grame pentru a fi pe deplin satisfăcut. M-a deranjat insistenţa cu care aproape că mi-a fost impus să comand 200 sau 300 de grame din pieptul de raţă cu fructe de pădure, pentru că altfel nu puteam fi servită cu ceea ce am comandat. 100 de grame din acest preparat costă 28 de lei. Se pare că până în Cluj nu a ajuns zicala „Clientul nostru, stăpânul nostru.” Din meniu lipseau ingredientele, spre exemplu salata ElToro costă 24 de lei, dar în mod obişnuit nu ai da nici 20 pentru ruccola, 4 roşii cherry şi câteva fâşii de carne de vită.

Ineditul în acest restaurant constă în posibilitatea de a gust friptură de crocodil (100 de grame costă 50 de lei) sau friptură de cangur (35 lei / 100g)
La fel de neplăcut a fost să aud discuţiile dintre personalul restaurantului: toate comentariile bucătarului şi ale ospătarilor chiar nu mă interesau. De asemenea, lipsa de activitate nu înseamnă să te holbezi în mod insistent la singurii clienţi din local.
Servirea nu a fost deloc satisfăcătoare, întrucât chelnerul a încurcat comanda, deşi - cu riscul de a mă repeta - eram singurii clienţi din restaurant.
Managerul, prezent şi el acolo, a încercat să „dreagă” situaţia, dar fără succes.
Per total, nota noastră pentru restaurantul ElToro Steak House este 6.
 
INFORMAŢII UTILE:
SITE: http://www.eltoro.ro
REZERVĂRI: 0731 867 777
 
ElToro Steak House funcţionează pe societatea SC VIRTUAL MANAGEMENT SRL şi este administrată de Gabriela Braj şi Ionuţ Octavian Pătrăhău. Gabriela Braj este, de asemenea, administratorul următoarelor societăţi: P & L ADVISOR SRL, IMOFINANCE SA şi AVREST SRL. Ionuţ Octavian Pătrăhău este administratorul societăţilor SC VIA FLORILOR SRL, AVREST SRL, SAGITUS COM SRL (radiată) şi SAGITUS COM INVEST SRL (radiată).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii